Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d14899a3c54cd153583c06953f465fd2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Miro Heiskanen julkaisi kuvia Leijonien villeistä kultajuhlista – huomio kiinnittyi Sami Vatasen housuihin – Uutisalue
Banner Before Header

Miro Heiskanen julkaisi kuvia Leijonien villeistä kultajuhlista – huomio kiinnittyi Sami Vatasen housuihin

Kun Leijonat voitti viime sunnuntaina jääkiekon maailmanmestaruuden Tampereella, juhlinta on ollut railakasta eri puolilla Suomea.

Pelaajat ovat julkaisseet villejä juhlintakuvia ja -videoita sosiaalisen median kanavissaan.

Joukkoon on liittynyt myös MM-finaalissa suuressa roolissa ollut NHL-tähti Miro Heiskanen.

NHL-joukkue Dallas Starsin ykköspuolustaja julkaisi Instagram-tilillään neljän kuvan kuvasarjan, jossa on taltioitu osa kultajuhlien tähtihetkistä.

Potretin viimeinen otos on kuitenkin herättänyt suurimman mielenkiinnon ja keskustelun. Kuvassa leijonapakit Esa Lindell, Sami Vatanen ja Heiskanen hymyilevät kameralle juhlanesteet käsissään.

Vatanen tosin on varastoinut ilolientä myös varusteisiinsa. Tarkkasilmäisimmät seuraajat huomasivat tölkin kimmeltävän Vatasen pelihousujen kauluksesta.

Klikkaa Instagram-upotuksessa näkyvää nuolta nähdäksesi kuvan, jossa Vatanen esiintyy.

– Vatasella housunkauluksessa niin sanottu veteraanivarasto, suosittu podcastaaja Esko Seppänen kommentoi Heiskasen kuvaan Urheilucast-tilillään.

– ”Valttu” pistäny yhden tölkin varuiksi housuihin piiloon, toinen kommentoija herkuttelee.

– Aamuksi jemmasi yhden purkin, kommenttikentässä vitsaillaan.

Heiskanen ja Vatanen olivat hyvässä iskussa MM-turnauksessa. Heiskanen nakutti finaalissa kaksi syöttöpistettä ja koko turnauksessa kuuteen otteluun syntyivät tehot 1+6. Vatanen kirjasi kahdeksassa ottelussa pisteet 2+4.

Source Link is.fi