Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_13b5c5616fc78b66747503e6038b53aa, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
MTV: Sofia Oksanen odottaa lasta Aku Louhimiehen kanssa –  aistikas kuva julki – Uutisalue

MTV: Sofia Oksanen odottaa lasta Aku Louhimiehen kanssa –  aistikas kuva julki

Elokuvaohjaaja Aku Louhimies, 53, ja hänen puolisonsa Sofia Oksanen, 41, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Pariskunta kertoi asiasta Instagramin tarinat-osiossa ja vahvisti tiedon perheenlisäyksestä myös MTV Uutisille. Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.

– Hyvää isänpäivää Akulle ja myös muille isille. Suuri seikkailu on alkanut, stylistinä ja muotitoimittajana tunnettu Sofia Oksanen kirjoitti ruotsiksi eteerisen raskauskuvan yhteydessä.

Raskausilmoitus on nähtävillä Instagramissa 24 tunnin ajan sen julkaisusta.

Louhimies ja Oksanen ovat olleet yhdessä jo kahdeksan vuoden ajan, vaikka eivät ole pitäneet parisuhteestaan kovaa meteliä.

– Ei me olla koskaan salailtu yhdessäoloamme. Minä kuitenkin teen omaa uraani, ja olisi tylsää olla esillä vain jonkun kumppanina, kun on tehnyt siinä rinnalla omaa juttua, Oksanen kommentoi MeNaisten haastattelussa viime syksynä.

Aku Louhimies on pian viiden lapsen isä.

Samassa haastattelussa Oksanen kertoi, että vaikka yhteistä taivalta on jo takana, siihen on mahtunut myös välirikkoja.

– Suhde on käynyt läpi monta käännettä, olemme eronneet ja palanneet yhteen aika monta kertaa. Sellaista elämä kai on, ettei kukaan tiedä tulevasta. Nyt on hyvä näin, hän kommentoi vuosi takaperin.

Lue lisää: Pukusuunnittelija Sofia Oksanen kertoo yhteisestä elokuvasta ja avoliitosta Aku Louhimiehen kanssa: ”Olemme eronneet ja palanneet yhteen aika monta kertaa”

Louhimiehellä on entuudestaan neljä lasta, joista kaksi on hänen entisen puolisonsa, näyttelijä Laura Malmivaaran kanssa. Toiset kaksi lasta ovat sitä edeltäneestä suhteesta.

Sofia Oksanen vastaa Aku Louhimiehen ohjaaman Odotus-elokuvan puvustuksesta. Hän on opiskellut muotia Italiassa ja on nyt alalla yksityisyrittäjänä.

Louhimies puolestaan tunnetaan yhtenä Suomen menestyneimmistä elokuvaohjaajista, jonka käsialaa ovat muun muassa huipputeokset Levottomat, Paha maa ja Tuntematon sotilas.

Vuonna 2018 Louhimiehen työskentelytavat elokuvaohjaajana joutuivat suurennuslasin alle, kun kahdeksan suomalaista naisnäyttelijää kertoi Ylen uutisessa negatiivisista kokemuksistaan Louhimiehen alaisena. Näyttelijöiden ulostulo yhdistettiin #metoo-liikkeeseen.

Louhimies jätti saman vuoden joulukuussa poliisille tutkintapyynnön Ylen toimittajien toiminnasta, mutta esitutkinta lopetettiin lokakuussa 2020, koska näyttöä rikoksesta ei ollut.

Lue lisää: Laura Malmivaaran tyttäret antoivat tälle suoraa palautetta, kun äiti vaikeni – Laura päätti kuitenkin pysyä hiljaa, kun ex-puoliso joutui myrskyn silmään

Source Link is.fi