Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9d0f1eb649d42a258a4545cf04c4b016, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin BB-voittaja Jasmiina kommentoi huhuttua suhdetta BB-Akiin – paljastaa voittorahojen kohtalon – Uutisalue

Näin BB-voittaja Jasmiina kommentoi huhuttua suhdetta BB-Akiin – paljastaa voittorahojen kohtalon

Viime vuoden marraskuussa jyväskyläläinen Jasmiina Ylidiz voitti Big Brother -tosi-tv-ohjelmasta kolmekymmentätuhatta euroa.

– Sehän on mennyt jo se voittoraha, Jasmiina nauraa Selviytyjät Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa.

Rahoista iso osa meni vanhojen velkojen pois maksamiseen. Se toi Jasmiinan mukaan suuren helpotuksen taloudelliseen tilanteeseen.

Jasmiina kertoo voittopotin huvenneen kokonaan.

Jäi rahaa kuitenkin vielä muihinkin mukavuuksiin. Hetken aikaa Jasmiina nautti siitä, ettei rahaa tarvinnut miettiä niin tarkkaan.

– Nyt ollaan taas back to reality ja joutuu tässä kalliissa maailmassa vähän katsomaan, mut ei se mitään. Kyllä taisin sillä voittorahalla vähän humputella ja reissata.

Big Brotherin jälkeen Jasmiinan ja toisen osallistujan Akin välit ovat kiinnostaneet ihmisiä. Kaksikon välejä Jasmiina ei halua erityisesti kommentoida.

– Olen niin done tähän asiaan. Voin ympäripyöreästi vastata, että olen elämässä tällä hetkellä hyvin onnellinen, mutta en tuo esiin ihmisiä, jotka siihen onneen liittyy. Paitsi koiran, Jasmiina nauraa.

– Ikinä mikään rakkaus ei mene koirani yli. Olen sanonut kaikille miehille, että koira on täällä ylhäällä ja te ootte tuolla alempana.

Jasmiina on halunnut vetää rajaa yksityiselämän ja somen välille, koska ihmiset kommentoivat välillä niin julmasti. Hän on itse valmis sen kestämään, mutta ei halua altistaa ympärillään olevia ihmisiä sille.

– En näytä omia sisaruksiakaan, joten en koe, että tarvitsisi näyttää kenen kanssa muuten vietän aikaa.

Viimeinen vuosi on ollut Jasmiinalle melkoista pyöritystä. Syksyllä hänet nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella, jonka ensimmäinen jakso nähdään 28. elokuuta.

Tasan vuotta aiemmin Jasmiina kertoo astelleensa hotellikaranteeniin ennen Big Brotheriin osallistumista.

Hän ei myöskään tiedä, pystyykö katsomaan tulevia Selviytyjien jaksoja. Hän on juuri ennen haastattelua saanut nähdä tulevan kauden ensimmäisen jakson.

– Odotin pahempaa, se oli vielä ihan kesy. Vähän sellainen viidakon tähtönen goes kotivideo, Jasmiina nauraa.

Jasmiina kertoo Selviytyjien olleen rankka kokemus, jonne hän ei lähtisi uudestaan.

Selviytyjissä Jasmiina ei osannut olla muuta kuin oma räiskyvä itsensä. Yksi piirre kuitenkin yllätti hänet itsensäkin.

– Jonkinlaisia pieniä näyttelijän vivahteita näkyi tuossa ensimmäisessä jaksossa. En tiedä mitä siinä tapahtui ja mitä sekoilin, mutta kyllä tämän jälkeen pitäisi edes Salkkareista joku pieni kahvilakohtaus saada. Se on vähintä mitä voi tulla.

Kysyttäessä, lähtisikö hän mieluummin uudelleen Selviytyjiin vai Big Brotheriin, vastaus tulee nopeasti.

– No Big Brotheriin, ihan heittämällä. Selviytyjiin en lähde enää ikinä. Niko Saarinen voi mennä kolme kertaa sinne, mutta minä en mene.

Source Link is.fi