Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_463696d9cb592db4e5aaaf588fb1568b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näin toimitusjohtaja Risto Jalo perusteli Ilveksen shokkipäätöstä – kertoi potkujen taustasta – Uutisalue

Näin toimitusjohtaja Risto Jalo perusteli Ilveksen shokkipäätöstä – kertoi potkujen taustasta

Ilves johtaa SM-liigaa, mutta päävalmentaja Jouko Myrrä sai lähteä meritoituneen Antti Pennasen tieltä.

Mitkä ovat perustelut näin radikaalille muutokselle tässä vaiheessa kautta, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo?

– Täällä johdossa meidän täytyy katsoa asioita eteenpäin. Saimme sovittua Pennasen kanssa kahden vuoden (2023–2025) sopimuksesta tulevaisuuteen. Halusimme sitten tehdä tämän muutoksen saman tien. Meidän aloitteestamme Pennanen oli sitten valmis lähtemään saman tien remmiin.

Lue lisää: SM-liigan kärki­joukkueelta shokki­veto: pää­valmentajalle potkut, Antti Pennanen ruoriin

Ei ollut siis Pennasen ehto tulevaisuuden sopimukselle, että hänen täytyisi päästä Ilveksen valmentajaksi jo nyt?

– Ei ollut. Kahden vuoden sopimuksesta saimme viime viikonloppuna paperit kuntoon. Tämä on sitten erillinen asia siihen nähden.

Milloin teitte päätöksen vaihtaa valmentajaa jo täksi kaudeksi?

– Eilen nämä on tehty.

Olitteko tyytymättömiä tulokseen tai Ilveksen pelaamiseen Jouko Myrrän alaisuudessa?

– Eniten tämä oli sitä, että halusimme kokonaisvaltaisen muutoksen eteenpäin. Ainahan jokaisella on parannettavaa pelissä tässä vaiheessa kautta. Enemmän kuitenkin katsomme eteenpäin.

– Koemme, että Pennanen varmasti tuo meille jotain uutta ja vahvistaa entisestään tilannettamme.

Koetteko, että Ilveksellä on nyt paremmat mahdollisuudet menestyä tällä kaudella kuin olisi ollut Myrrän alaisuudessa?

– Odotamme tietysti, että uusi valmentaja tuo jotain lisää. Hän on meritoitunut valmentaja ja saavuttanut jo menestystä. Hyvinhän meillä meni viime vuonnakin. Lopputulos oli hyvä (pronssi), siitä ei ole kahta sanaa. Nyt haluamme taas muutosta ja katsoa eteenpäin. Sisäisesti tähän ei liity mitään dramatiikkaa.

Milloin ilmoititte Myrrälle potkuista?

– Tänään aamulla nämä on käyty läpi. Olen tehnyt pitkään ”Joken” kanssa yhteistyötä. Ei tämä ole helppo paikka puolin eikä toisin.

Jouko Myrrä sai potkut.

Myrrä aloitti Ilveksen päävalmentajana syksyllä 2019 ja toimi jo ennen sitä vuosia apuvalmentajana. Hän on ollut avaintekijä projektissa, jonka aikana Ilves on palannut huipulle. Pitkän työnsä lopuksi hän saa potkut SM-liigan kärkipaikalta. Miltä tämä mielestänne näyttää ulospäin?

– Ei tässä voi ajatella ihan noin. Kun kokonaisuutta mietitään, silloin välillä joku yksittäinen tekijä jää heikommalle. Se tässä urheilussa on raadollista.

Source Link is.fi