Banner Before Header

Naisleijonille naurettiin maskit kasvoilla pelaamisesta – Venäjän päävalmentaja paljasti nyt uutta tietoa joukkueensa massiivisesta koronapommista

Peking

Naisleijonille naureskeltiin, kun joukkue luisteli tiistaina kaukaloon maskit kasvoillaan Venäjän olympiakomitean joukkuetta vastaan.

Varotoimi ei ollut turha.

Ainakin yksi venäläisten pelaajista, Maria Pechnikova, todettiin koronapositiiviseksi Suomi-ottelun jälkeen, uutisoi insidethegames.

Koronahuolista koko turnauksen ajan kärsinyt Venäjän olympiakomitean joukkue hävisi puolivälierässä Sveitsille lukemin 2–4 ja putosi turnauksesta.

Sen jälkeen Venäjän olympiakomitean joukkueen päävalmentaja Evgeniy Bobariko paljasti, että joukkueessa oli ollut turnauksen aikana ”10–11 koronatartuntaa”.

– Jos tilanteemme ei olisi ollut niin vaikea, että 10–11 pelaajaa putoaa pois [positiivisten koronatartuntojen takia], olisimme todennäköisesti pelanneet eri tasolla, päävalmentaja Bobariko kertoi insidethegamesin mukaan.

Lue lisää: Kommentti: Venäjä suhmuroi olympialaisten kulisseissa mystistä peliä – sen takia Naisleijonat joutui syyttä naurunalaiseksi

Sekä Kanada että Suomi pelasivat venäläisiä vastaan kasvomaskit kasvoillaan.

Venäjän olympiakomitean joukkue suostui pelaamaan Kanadaa vastaan kaksi erää maskit kasvoillaan mutta kolmannessa erässä maskit jätettiin kaukalon laidalle.

Naisleijonia vastaan venäläiset eivät suostuneet kasvomaskeihin, mutta Bobarikon mukaan puolivälierässä Sveitsiä vastaan he olisivat tarvittaessa järjestelyyn suostuneet. Ottelu pelattiin kuitenkin ilman maskeja.

Bobarikon mukaan venäläiset olivat noudattaneet tiukkoja varotoimia, mutta korona pääsi silti luikertelemaan joukkueeseen jo ennen turnausta.

Venäjän koronatesteissä oli myös hieman epäselvyyksiä turnauksen aikana, sillä ainakin yksi negatiivinen tulos vaihtuikin yllättäen positiiviseksi.

Source Link is.fi