Banner Before Header

Naisten MM-karsinnoissa nähtiin karmeita löylytyksiä – hurjin tulos peräti 19–0!

Pohjois-Irlannin naisten maajoukkue oli harvinaisen tyly vieras, kun se kohtasi Pohjois-Makedonian MM-karsintaottelussa.

Pohjois-Irlanti jyräsi joukkuetta Skopjessa emännöineen Pohjois-Makedonian peräti 11–0.

Kaikkiaan kuusi pelaajaa onnistui maalinteossa. Eniten täysosumia viimeisteli Simone Magill, joka venytti verkkoa neljä kertaa.

D-lohkoa johtaa Englanti. Se on voittanut neljä karsintaotteluaan maalierolla 32–0.

Pohjois-Irlanti on D-lohkossa kolmannella sijalla. Yhden voiton Pohjois-Makedonia on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä. Jumbona majailee Latvia, joka on hävinnyt kaikki karsintaottelunsa.

Myöhemmin torstai-iltana kävi selväksi, että Pohjois-Irlannin murskavoitto ei ollut edes päivän suurinumeroisin.

Belgia laittoi kotiottelussaan Armeniaa vastaan tuulemaan vielä hurjemmin. Belgia voitti ottelun täysin murskaavasti 19–0. Sen pelaajista kahdeksan onnistui maalinteossa. Tessa Wullaert laittoi pelivälineen pömpeliin kuusi kertaa.

Belgia nousi Norjan johtamassa F-lohkossa kolmanneksi. Armenia pitää perää. Se on hävinnyt kaikki viisi karsintapeliään surullisella maalierolla 0–36.

Espanja johtaa B-lohkoa neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Sen maaliero on 35–0. Torstai-iltana Espanja antoi kyytiä Färsaarille: 12–0. Färsaaret on lohkossa viimeisenä nollalla pisteellä. Se on tehnyt viidessä ottelussa kaksi maalia ja päästänyt 40.

Source Link is.fi