Näyttelijä Angelina Jolie syyttää ex-miestään Brad Pittiä pahoinpitelystä

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Angelina Jolie syyttää ex-puolisonsa näyttelijä Brad Pittin pahoinpidelleen niin häntä kuin pariskunnan lapsiakin. Jolie esittää syytöksensä tiistaina tuomioistuimelle jätetyissä asiakirjoissa.

Väitetyn pahoinpitelyn sanotaan tapahtuneen vuonna 2016 pariskunnan matkatessa lastensa kanssa yksityiskoneessa Yhdysvalloista Ranskaan.

Jolie syyttää asiakirjassa Pittin lyöneen yhtä kaksikon lapsista kasvoihin ja kuristaneen toista kesken pariskunnan riitelyn. Lisäksi Pittin sanotaan tarranneen Jolien päähän ja ravistelleen tätä.

Entinen pariskunta on ollut pitkään riidoissa avioliittonsa, kuuden lapsensa huoltajuuden sekä yhteisen omaisuutensa tiimoilta.

Los Angelesin tuomioistuimelle jätetyssä asiakirjassa väitetään, että Pitt yritti asettaa Jolien viinitilaosuuden myynnin sallimisen ehdoksi salassapitosopimusta, joka olisi estänyt Jolieta keskustelemasta julkisesti ”Pittin fyysisestä ja henkisestä pahoinpitelystä häntä ja heidän lapsiaan kohtaan”, uutistoimisto Reuters kertoo.

Jolie sanoi myös, että Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI tutki lennon tapahtumia ja ”tuli lopputulokseen, että hallituksella oli todennäköinen syy syyttää Pittiä liittovaltiotason rikoksesta”.

Pittiä vastaan ei koskaan nostettu syytteitä. Jolie haki avioeroa muutama päivä lennon jälkeen.

FBI:n tiedottaja ei vastannut heti Reutersin kommenttipyyntöön. Pitt tai hänen asianajajansa eivät ole toistaiseksi kommentoineet väitteitä.

Source Link is.fi