Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a7238b4920bc5d4ad914072c677e6da5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Näyttelijä Joe Flaherty on kuollut – näistä sarjoista hänet muistetaan – Uutisalue
Banner Before Header

Näyttelijä Joe Flaherty on kuollut – näistä sarjoista hänet muistetaan

Joe Flaherty tunnettiin erityisesti sarjoista Freaks and Geeks ja SCTV.

NÄYTTELIJÄ Joe Flaherty on kuollut 82-vuotiaana, kertoo muun muassa The New York Times.

Flaherty muistetaan lukuisista takavuosien hittiohjelmista, kuten sarjasta Freaks and Geeks. Sarjaa esitettiin yhden kauden verran vuonna 1999.

Vaikka Freaks and Geeks pyöri vain yhden kauden verran, se auttoi monia nykynäyttelijöitä, kuten James Francoa, Seth Rogenia, Busy Philippsia, Jason Segelia ja Linda Cardellinia ponnahtamaan suuren yleisön tietoisuuteen.

Flaherty vuonna 2004. Kuva: Dennis Van Tine / Avalon / MVPhotos

Flaherty on tunnettu myös 1970- ja 1980-lukujen sketsisarjasta Second City Television.

Sarja kertoi kuvitteellisesta Melonvillen kaupungista ja nimensä mukaisesti SCTV-televisioverkon Channel 109 -televisioasemasta. Sarjassa seurattiin humoristisesti televisiokanavan arkea.

Flaherty on tunnettu myös Happy Gilmore – ammattilainen -komediasarjasta 1990-luvun lopulta. Hän näytteli sarjassa Donald-hahmoa.

Flahertyn tytär Gudrun Flaherty kommentoi, että Flaherty kuoli lyhyen sairauden seurauksena. Tytär ei tarkentanut, mihin tai missä näyttelijä kuoli.

Tytär kertoo lausunnossaan, että hänen isällään oli vankkumaton intohimo 40- ja 50-luvun elokuviin, mikä vaikutti hänen uraansa sekä hänen aikaansa SCTV:ssä.

– Hän oli niin ylpeä sarjan menestyksestä ja siitä, että hän oli osa upeaa näyttelijäkaartia, tytär kertoo.

Juttua muokattu 2.4.2024 kello 22:06: Juttuun lisätty tieto Happy Gilmore – ammattilainen -sarjasta.

Source Link is.fi