Banner Before Header

Näyttelijä Rebel Wilson löysi ”Disney-prinsessansa”: 42-vuotias koomikko paljasti seksuaalisen suuntautumisensa

Näyttelijä ja koomikko Rebel Wilson kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan Instagram-julkaisussaan. Wilson kertoo, että on löytänyt ”oman Disney-prinsessansa” ja julkaisi kuvan naisen nimeltä Ramona Agruma kanssa.

– Luulin aina etsiväni Disney-prinssiä, mutta se, mitä oikeasti tarvitsin oli Disney-prinsessa, Wilson kirjoittaa kuvatekstissä.

Agruma ei ole aiemmin tuttu julkisuudesta.

Wilsonin julkaisema kuva on kerännyt paljon ihastelua osakseen.

– Olen niin onnellinen puolestanne, näyttelijä Arielle Kebbel kommentoi kuvaa.

– Ihailen teitä, näyttelijä ja laulaja Kelley Jakle toteaa.

Wilson erosi Mirrorin mukaan vuosi sitten kumppanistaan liikemies Jacob Buschista.

Rebel Wilson on ollut viime vuosina otsikoissa hurjan muodonmuutoksensa jälkeen.

Kesäkuu on nykyään kansainvälisesti tunnettu myös pride-kuukautena. Kommentoijat toivottavatkin Wilsonille ja tämän uudelle naisystävälle upeaa pride-aikaa.

– Hyvää pride-viikkoa, ikoni! näyttelijä Tyler Barnhardt toteaa.

Koko kansainvälisen pride-kuukauden lisäksi Suomessa juhlitaan varsinaista Helsinki Pride -viikkoa kesäkuun 27. päivästä heinäkuun 3. päivään saakka. Helsingissä viikko huipentuu suureen pridekulkueeseen. Pride-viikon virallisen nettisivun mukaan Helsinki Pride on nykyisin Suomen näkyvin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma ja yksi Helsingin suurimmista kesätapahtumista.

Helsinki Pride -yhteisö on ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja järjestää pride-tapahtumia.

Lue lisää: Hurjasti laihtunut Rebel Wilson julkaisi tavalliselta vaikuttaneen kuvan – sitten huomio kiinnittyi suorasukaiseen vihjaukseen

Rebel Wilson totesi vuonna 2021 määrittelevänsä itsensä sinkuksi, vaikka hän oli jo jonkun aikaa ollut yhdessä 11 vuotta nuoremman Buschin kanssa.

Wilson piti suhteensa Buschiin vakan alla pitkään. Heidän huhutaan tavanneen toisensa jo vuonna 2019, mutta suhdetta ei virallistettu ennen kesää 2020. Ensimmäiset kuvat Buschista hän julkaisi Instagraminsa tarinat-osiossa elokuussa 2020.

Parin kerrottiin olleen erittäin rakastunut. Busch hullaantui Wilsonista jo ennen hänen suurta elämäntaparemonttiaan, ja hänen kuvailtiin olleen todellinen herrasmies rakastaan kohtaan. Busch muistetaan myös suhteestaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Adrienne Maloofin kanssa.

Source Link is.fi