Netflixin hittisarjan tähti julkaisi rehellisen videon tilanteestaan – joutui sairaalahoitoon ja lopetti näyttelijän työt

Netflixin Bridgerton-hittisarjasta tuttu näyttelijä Ruby Barker kertoi Instagramissa joutuneensa hetkellisesti sairaalahoitoon mielenterveysongelmiensa takia.

25-vuotias Barker julkaisi viime viikolla videon, jossa hän istuu sairaalassa pöydän äärellä huppari päällään ja puhuu kameralle. Näyttelijätähden mukaan hän on kärsinyt mielenterveysongelmista Bridgerton-sarjan kuvausten aikana sekä sarjan ilmestymisen jälkeen.

– Voin nyt paremmin, mutta olen voinut huonosti todella pitkään. Haluan olla rehellinen kaikille siitä, että olen kamppaillut, Barker sanoi torstaina julkaisemallaan videolla.

Barker kertoi videolla pitävänsä tauon näyttelemisestä.

– Haluan rohkaista muita. Jos sinulla on vaikeuksia, tee itsellesi palvelus ja pidä tauko. Älä ole niin ankara itsellesi. Niin ihmiset minulle toitottivat, mutta en oikeastaan koskaan tiennyt, mitä se todella tarkoitti.

Ruby Barkerin näyttelemä Marina Thompson joutuu sarjassa elämän kolhimaksi.

Videolla Barker kuvaili olleensa aiemmin täynnä raivoa, turhautunut ja vihainen. Hän kertoi ”kärsivänsä traumasta” ja ”tunteneensa kuin olisi kantanut koko maailman painoa hartioillaan”.

– Nyt olen saanut diagnoosini, josta kerron teille toiste. Nyt on raja tullut vastaan, enkä voi jatkaa sillä tiellä, jota olen kulkenut. Minun on muututtava. Joten sen yritän tehdä.

Barker lopetti videon kiittämällä Bridgertonin vastaavaa tuottajaa Shonda Rhimesia siitä, että tämä antoi hänelle mahdollisuuden. Barker huomautti, etteivät hänen mielenterveysongelmansa johdu sarjan tekemisestä.

Tunteikasta videota on katsottu yli 100 000 kertaa, ja näyttelijä on saanut runsaasti tukea faneiltaan.

Sittemmin Barker on kertonut päässeensä pois sairaalasta. Hän julkaisi aiheesta toisen videon Instagram-tilillään, jossa hän kiittää kaikkia saamastaan tuesta.

– En malta odottaa tulevaisuutta, hän sanoo videolla.

Videolla hän kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin. Hän kannustaa ihmisiä huolehtimaan mielenterveydestään ja muistuttaa, että elämässä on myös hyviä asioita.

– Haluan kaikkien voivan hyvin, haluan kaikkien tuntevan olonsa tuetuksi, rakastetuksi ja kuulluksi. Ja kaikki jotka ovat nyt vaikeassa paikassa, minä näen teidät, hän sanoo.

Barker kertoi aiemmin Twitterissä haluavansa vähentää mielenterveysongelmiin liittyviä ennakkoluuloja.

– Anteeksi, että olen ollut hiljaa. Luulen, että ihmiset ymmärtävät sen nyt. Haluan vain kiittää viesteistänne. Toivon, että mielenterveysongelmista puhuminen vähentää niiden stigmaa ja auttaa muita hakemaan apua.

Ruby Barker näytteli Bridgerton-sarjassa Marina Thompsonia, jolla oli romanssi Colin Bridgertonin kanssa ensimmäisellä kaudella. Hittisarjan 2. tuotantokausi sai ensi-iltansa maaliskuussa.

Source Link is.fi