Banner Before Header

NHL:n supertähti Jevgeni Malkin julkaisi sympaattisen koulukirjoituksen – siitä paljastui, mitä venäläinen halusi tehdä ensimmäisenä ulkomailla

NHL:n venäläinen supertähti Jevgeni Malkin on viihdyttänyt someseuraajiaan kaivamalla esiin vanhan kouluaineensa.

Aine on otsikoitu ”Unelmani”.

– Suurin unelmani on tulla kuuluisaksi jääkiekkoilijaksi, pelata hyvin ja niin, että minusta kirjoitetaan lehdissä, nuori Malkin kirjoitti.

– Minulla on myös toinen unelma: pelata ulkomailla. Suosikkijoukkueeni on Detroit Red Wings.

Teräskaupunki Magnitogorskissa kasvaneesta Malkinista toden totta tuli kuuluisa jääkiekkoilija, mutta Red Wingsin riveihin hän ei päätynyt. Malkin on edustanut koko NHL-uransa Pittsburgh Penguinsia, joka varasi hänet vuonna 2004 numerolla kaksi.

Malkin on pelannut NHL:ssä 940 ottelua ja voittanut Penguinsin paidassa kolme Stanley Cupia.

Kirjoittamassaan kouluaineessa Malkin haaveili siitä, että pääsisi matkustamaan ympäri maailmaa.

– Haluaisin olla kapteeni, kuten olen tällä hetkellä. Unelmoin eri kaupunkeihin matkustamisesta ja siitä, että saisin nähdä koko maailman. Haluan nähdä, miten eri ihmiset elävät. Ja aivan ensimmäiseksi, kun menen ulkomaille, juoksen McDonald’siin, hän kynäili.

– Haluan pelata kaikista parhaassa joukkueessa. Joukkueellani on symboli: siipi. Tämä unelmani on todella iso, mutta miksi en yrittäisi saavuttaa sitä.

Voi kai sanoa, että kannatti yrittää. Aineestaan Malkin sai parhaan mahdollisen arvosanan.

Polvivammasta toipuva Malkin ei ole pelannut NHL:ssä vielä tällä kaudella. Penguins-konkarin odotetaan palaavan kehiin loppuvuodesta.

Source Link is.fi