Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_20827b5173d31ef21895e6d6c10cd5cb, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

NHL:n Talviklassikko pelattiin ennätyksellisen hyytävässä pakkasessa – katso ennätystehot iskeneen Jordan Kyroun maalit – Uutisalue

Jääkiekon NHL:ssä pelattiin perinteinen Talviklassikko hyytävän kylmissä olosuhteissa. Lämpötila ottelun alkaessa Minneapolisissa Target Field -baseballstadionilla oli -21 astetta, joka on Talviklassikoiden ennätys.

St. Louis voitti ottelussa Minnesotan 6–4. Ottelun tehopelaaja oli Bluesin Jordan Kyrou, joka iski tehot 2+2. Se on Talviklassikoiden ennätys, ja Kyrou teki kaikki pisteensä vieläpä ottelun toisessa erässä. Jutun pääkuvan videossa Kyroun maalit. St. Louis teki toisessa erässä viisi maalia, mikä on myös Talviklassikoiden ennätys yhdessä erässä.

Suomalaispelaajista kaukalossa olivat Bluesin Niko Mikkola ja Wildin Kaapo Kähkönen. Mikkola ei saanut tehopisteitä. Kähkönen vaihdettiin kentälle kolmanteen erään ja hän torjui kaikki neljä laukausta.

Muissa loppuyön otteluissa Toronto voitti Ottawan 6–0 ja Seattle – Vancouver sekä Los Angeles – Philadelphia ovat vielä kesken.

Suomen aikaa illalla pelatuista otteluista löytyy raportti täältä. Siinä muun muassa Carolinan huikea nousu 0–4-tappioasemasta 7–4-voittoon Columbusta vastaan sekä Aleksander Barkovin kauden 12. maali.