Banner Before Header

NHL:n venäläistähti paljasti käyttävänsä Nokian vanhaa simpukkapuhelinta – ratkaisulla oli ikävä seuraus

Venäläistähti Artemi Panarin palasi tiistaiyön NHL-kierroksella New York Rangersin kokoonpanoon, kun joukkue kävi häviämässä Los Angeles Kingsille 1–3.

Panarin oli ollut sivussa neljästä edellisestä ottelusta jouduttuaan NHL:n koronaprotokollaan 2. tammikuuta. Ruoste näkyi, ja hän jäi pistettä. Tehotilastokin oli kolme maalia pakkasen puolella.

Panarinilta kysyttiin peliä edeltävissä harjoituksissa, tiesivätkö joukkuekaverit, että 30-vuotias venäläinen matkustaa heidän luokseen Los Angelesiin. Muu joukkue oli ollut vieraskiertueella lännessä jo useamman päivän, mutta Panarin oli koronasyiden vuoksi kotona.

Panarin ei ollut varma, olivatko muut tietoisia hänen paluustaan. Venäläisveijari kertoi, ettei ole enää Rangersin ryhmächatin jäsen, koska hänellä on Nokian puhelin.

– En ole enää joukkueen ryhmächatissa. En tiedä, puhuvatko he minulle vai eivät, Panarin totesi lohud.com-sivuston mukaan.

Liki 12 miljoonaa dollaria vuodessa tienaava supertähti oli esitellyt sivuston mukaan toimittajille simpukkamallista ja elähtänyttä Nokiaansa. Hän oli vaihtanut yksinkertaisempaan puhelimeen vähentääkseen ylimääräisiä häiriötekijöitä.

Rangers jatkaa tappiostaan huolimatta Itäisen konferenssin nelosena, vain pisteen päässä kärkijoukkue Florida Panthersista. Joukkueen suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko pelasi tiistaina runsaat 16 minuuttia mutta jäi pisteittä. Hän ei laukonut kertaakaan kohti Kingsin maalia.

Rangers pelaa seuraavan kerran vasta perjantaiyönä San Jose Sharksin vieraana.

Source Link is.fi