Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_072963ef3aee318ffd3138552ac3a5e6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nikita Mazepin päätyi taas kohuvideolle – F1-kuski kiisti kovat väitteet biletyksestään – Uutisalue

Nikita Mazepin päätyi taas kohuvideolle – F1-kuski kiisti kovat väitteet biletyksestään

F1:n kohukuljettaja Nikita Mazepin bongattiin Meksikon osakilpailun jälkeen paikallisessa yökerhossa George Russellin ja Alex Albonin kanssa.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa Haas-kuski Mazepin, 22, puhuu kiivaaseen sävyyn yökerhon järjestysmiesten kanssa.

Venäläisnuorukainen mesoaa tanssilattialla häntä itseään rutkasti suuremmalle järjestyksenvalvojalle samalla kun yrittää hätistää muita juhlijoita kimpustaan.

Videon lopussa järjestysmies tarttuu Mazepinia tiukasti niskasta ja lähtee kuljettamaan venäläistä pois tanssilattialta. Voit katsoa videon tästä linkistä.

Espanjalaislehti Mundo Deportivo kertoi Mazepinin lentäneen sananvaihdon jälkeen ulos illanviettopaikastaan.

Uutistoimisto TASSin mukaan Mazepinin edustaja on kuitenkin kiistänyt väitteen.

– Jos katsot videota, siitä näkee selvästi, että ketään ei heitetty ulos, edustaja sanoi.

Venäläiskuskin leiristä kerrottiin Mazepinin varanneen yökerhosta pöydän tallinsa jäsenille. Haas-talli halusi juhlistaa erään mekaanikkonsa kauden viimeistä kilpailua.

– Nikita oli jo sisällä, mutta kun muut tiimin jäsenistä saapuivat paikalle, järjestysmiehet eivät päästäneet heitä sisään. Nikita puhui henkilökunnalle ovella ja väärinymmärrys saatiin selvitettyä. Kaikilla oli oikein hauskaa ja juhlat jatkuivat monta tuntia videon kuvaamisen jälkeen, Mazepinin edustaja kertoi.

Myös Mazepin itse on kiistänyt väitteet yökerhosta ulospotkimisesta. Häneltä tiedusteltiin videosta torstaina Brasilian GP:n lehdistötilaisuudessa.

– Ketään ei missään nimessä potkittu pihalle. Minä olin kutsunut kaikki tiimin jäsenet (yökerhoon) tapaamaan minua, ja yhtä heistä ei valitettavasti päästetty sisään, Mazepin kommentoi tilannetta Autosportin mukaan.

– Joten minä selvitin sen (tilanteen). Siinä kesti noin kolme tai neljä minuuttia. Ja sitten kaikki olivat sisällä (yökerhossa) ja ne olivat itse asiassa tosi hyvä bileet, hän jatkoi.

Debyyttikauttaan F1:ssä ajava Mazepin on ollut kiusallisissa otsikoissa aiemminkin. Joulukuussa 2020 hän esimerkiksi aiheutti pahennusta lisäämällä Instagramiin videon, jossa hän kourii naisen rintoja kesken automatkan.

Mazepin on toistaiseksi jäänyt pisteittä F1:ssä.

Source Link is.fi