Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9763be77e8917bc81040804dc1eae1e3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niko Kytösaholla yhä tuskaista – norjalaiset ottivat kaksoisvoiton – Uutisalue

Niko Kytösaholla yhä tuskaista – norjalaiset ottivat kaksoisvoiton

Norja juhli kaksoisvoittoa, kun mäkihypyn miesten maailmancup jatkui Keski-Euroopan mäkiviikon jälkeen Itävallan Bischofshofenissa.

Marius Lindvik otti kauden avausvoittonsa, ja Halvor Egner Granerud lensi toiseksi ennen Itävallan Jan Hörliä. Mäkiviikkoa hallinnut japanilainen cup-kärkimies Ryoyu Kobayashi oli neljäs.

Niko Kytösaho jäi 35:nneksi hypättyään HS142-mäessä 122,5 metriä. Hän jäi 4,2 pistettä viimeiset paikat toiselle kierrokselle ottaneista Puolan Dawid Kubackista ja Saksan Pius Paschkesta.

Kytösaho on jäänyt ilman cupin pisteitä nyt viidessä peräkkäisessä kisassa. Hänen tämän kauden parhaansa on 18:s sija cup-kauden avauskisasta Venäjän Nizhni Tagilista marraskuussa. Eetu Nousiaisen hypyt lauantaina päättyivät karsintaan, jossa hän oli 51:s eli ensimmäinen karsiutuja.

Source Link is.fi