Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_42c879630c37dff4c1e21a80c29d6bcc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Niko Saarinen lätkäisi poikkeuksellisen deitti-ilmoituksen Instagramiin – Uutisalue

Niko Saarinen lätkäisi poikkeuksellisen deitti-ilmoituksen Instagramiin

Tosi-tv-ESIINTYJÄNÄ ja radiojuontajana tunnettu Niko Saarinen, 35, etsii treffikumppaneita Instagramista – tositarkoituksella.

– Mä löydän somesta yhteistyökumppaneita, kadonneita koulukavereita, baari-illan jälkeisiä jatkoja.. mutta mitä jos mä löytäisin täältä just sut deiteille mun kanssa? Elämä yllättää! Nyt on sun vuoro yllättää mut, Saarinen kirjoittaa.

Saarinen muistuttaa poikkeuksellisessa treffi-ilmoituksessaan, että monet tietävät hänet mediasta, mutta eivät oikeasti tunne häntä.

– Kaiken tän sirkuksen takana on oikea ihminen joka on liki vastakohta julkisesti esillä olevalle persoonalle, hän paljastaa.

– Voihan olla että mennää metsään ja lujaa, mutta eihän me tiedetä ennen kuin kokeillaan.

Mies lupaa, ettei häntä tarvitse viedä treffeillä kuuhun, vaan hampurilaisravintolan autokaistakin riittää.

Hashtagien perusteella Saarinen lienee mukana MTV Katsomon syksyllä alkavassa sinkkusarjassa, mutta lupaa kuitenkin jättää kameran kotiin treffien ajaksi.

MTV tiedotti alkukesästä MTV Katsomossa alkavasta Somesinkkujen deittipäiväkirjat -sarjasta, joka on nähtävillä palvelussa 25. elokuuta.

– Sarjassa julkisuudesta tutut sinkut julkaisevat avoimen deitti-ilmoituksen – ja sen myötä suuri sinkkukesä ja julkinen rakkauden metsästys voi alkaa. Tapahtumia taltioidaan kesän ajan päiväkirjakameralla ja lopputuloksena on värikäs, vaiherikas ja intiimi kuvaus kesästä, joka on yhtä tunteiden vuoristorataa ylä- ja alamäkineen, tiedotteessa kuvaillaan.

SAARINEN kertoi IS:lle keväällä Radiogaalan punaisen maton haastattelussa olevansa sinkkumarkkinoilla. Puolison paikka oli tuolloinkin haussa.

– Minullahan on aina haku aina päällä. Olen sinkku varmaan myös ensi vuoden Radiogaalassa, mutta jos jos haluaa tässä välissä tulla kokeilemaan parisuhdetta kanssani, niin tervetuloa!

– Yleensähän radiojuontajat löytävät radiojuontajapuolison, niin olen vähän sillä tavalla skaalaillut, että kukahan se voisi olla. Aki Linnanahdetta lähden nyt etsimään, hän letkautti.

Source Link is.fi