Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_926ded785450efa46466c00a726e4f5f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nimetön viesti paljasti floridalaisen perheenäidin OnlyFans-ammatin – vaatii nyt lastensa koululta miljoonakorvausta – Uutisalue

Nimetön viesti paljasti floridalaisen perheenäidin OnlyFans-ammatin – vaatii nyt lastensa koululta miljoonakorvausta

Floridalainen perheenäiti Victoria Triece, 30, päätti haastaa alakoulun oikeuteen syrjinnästä sen jälkeen, kun hänet potkittiin ulos koulun vapaaehtoistoiminnasta OnlyFans-tilinsä vuoksi.

Triecen mukaan kaikki lähti liikkeelle siitä, kun hänen lastensa kouluun tuli nimetön vinkki Triecen toiminnasta OnlyFans-sivustolla. Vihjeen oli allekirjoittanut ”huolestunut vanhempi”.

Triecen asianajajan mukaan hänen asiakkaaltaan riistettiin oikeus osallistua lastensa koulunkäyntiin ilman mitään oikeita perusteita. Triece vaatii nyt koululta miljoonan dollarin korvausta.

– Kirjeen kirjoittaja otti moraalinvartijan roolin ja ilman minkäänlaista varoitusta Triece potkittiin ulos vapaaehtoistyöstä, äidin asianajaja Mark NeJame kommentoi tapausta New York Postille.

Lehden mukaan Triece oli työskennellyt lastensa koulussa vapaaehtoisena viiden vuoden ajan ennen viimeisimpiä tapahtumia. Triecellä on 5- ja 10-vuotiaat pojat.

Triece kertoi paikallismedioille olleensa OnlyFansissa yli kahden vuoden ajan, eikä hän koskaan yrittänyt salata sitä. Siitäkin syystä hän sanoo olevansa pyöristynyt, että joku koki tarpeelliseksi tuoda asian julki nyt.

– Kenelläkään ei ole oikeutta tuomita sitä, mitä ihmiset tekevät elääkseen. Tunnen oloni tuomituksi ja yksityisyyteni loukatuksi, Triece sanoi medialle pitämässään tiedotustilaisuudessa.

Triece korosti myös, kuinka nöyryyttävältä asian julki tuominen hänestä tuntuu. 30-vuotias äiti muistutti, ettei hänen työnsä liity millään tavalla siihen, millainen hän on äitinä tai koulun vapaaehtoisena.

New York Post lähestyi kyseistä koulua lausunnon merkeissä, mutta koulun edustaja ei halunnut kommentoida tapausta lakisyihin vedoten.

Source Link is.fi