Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_da7b069a244b7db84eaf5b31d0e88ffc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nokian osake sai nostetta positiivisesta tulosvaroituksesta – Uutisalue

Nokian osake sai nostetta positiivisesta tulosvaroituksesta

Verkkolaitevalmistaja Nokian osake lähti liki viiden prosentin nousuun Helsingin pörssin avauksessa yhtiön antaman positiivisen tulosvaroituksen siivittämänä. Kaupankäynnin edetessä nousuvauhti tasaantui. Kello 10.15 Nokian osake noteerattiin 5,58 euroon, jossa oli 2,4 prosenttia nousua eilisestä päätöksestä.

Nokia nosti aamulla ennen pörssin avautumista arviotaan viime vuoden tuloksesta ja kertoi myös liikevoittoprosenttia koskevan näkymän kuluvalle vuodelle.

Lue lisää: Nokialta positiivinen tulosvaroitus

Myös muualla vaihtokärjessä suunta oli pääosin ylöspäin. Ainoastaan pankkikonserni Nordea erottui punaisena 0,5 prosentin laskussa. Vaihtokakkosena ohjelmistoyhtiö Qt Group eteni 3,7 prosentin vauhtia.

Kauempana kärjestä myös pakkausvalmistaja Huhtamäki oli hienoisesti miinuksella. Eilen kerrottiin yhtiön joutuneen laajan tietomurron kohteeksi. Huhtamäki ei ole kertonut varastettujen tietojen laatua eikä murrosta mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia.

Lue lisää: Pakkausjätti Huhtamäki joutui tieto­murron kohteeksi – jopa 150 giga­tavua dataa vääriin käsiin

Pääindeksi OMXH oli 0,6 prosentin nousussa. Vaihtoa oli kertynyt vartin kaupankäynnissä reilut 50 miljoonaa euroa.

Source Link is.fi