Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a1d917710071543394425c46795ed85d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nordean nettipankissa oli häiriöitä – nyt ongelmien pitäisi olla ohi – Uutisalue

Nordean nettipankissa oli häiriöitä – nyt ongelmien pitäisi olla ohi

Osa Nordean yrityspuolen asiakkaista joutui tänään muuttamaan suunnitelmiaan, kun verkkopankki on ilmoitti, että maksuissa on häiriö. Verkkopankkimaksaminen ei siis ole sujunut normaalisti.

Nordean asiakaspalvelu kommentoi asiaa Twitter-tilillään.

– Hei! Maksuissa saattaa tällä hetkellä olla häiriöitä yrityspuolen verkkopankissa ja mobiilipankissa. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian ja olen pahoillani häiriöstä mahdollisesti aiheutuvasta haitasta, kommentoi asiakaspalvelusta Saara.

Nordean ulkoisen viestinnän johtaja Satu Malkamäki kommentoi, että palvelussa on ollut tänään aiemmin häiriö, joka on nyt ohi.

Tämä häiriö ei ole ensimmäinen laatuaan, vaan pankeilla on ollut haasteita jo aiemmin kesällä. Edellisen kerran uutisoimme pankkien maksuongelmista heinäkuussa, kun eläkkeet eivät saapuneet tilille normaalisti. Kesäkuussa pankeilla oli vaikeuksia saada ihmisten palkkoja tilille.

Source Link is.fi