Banner Before Header

Norjan hiihtotähti murtui: ”Tuntuu kuin olisin maanpetturi”

Naisten parisprintin finaali oli dramaattinen monin tavoin. Suomi hallitsi kilpailua ensimmäiset viisi kierrosta, mutta Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäivät lopulta harmikseen neljänneksi.

Koko kilpailun dramaattisin hetki nähtiin neljännellä osuudella. Norjan Tiril Udnes Wengin sauva katkesi kesken osuuden. Vaikka hän saikin melko pian uuden menokepin, oli peli menetetty. Norja jäi Suomesta, Ruotsista, Venäjästä ja Saksasta liikaa jälkeen.

Udnes Weng olisi voinut manata huonoa tuuria, mutta ruoski sen sijaan itseään.

– Olen vihainen ja pahoillani. Näin ei saisi käydä. Tämä on ikävää. Tuntuu kuin olisin maanpetturi, Udnes Weng manasi VG:n mukaan.

Norjalaishiihtäjän kisat ovat olleet karvas pettymys. Ennen parisprintin sauvahaveria Udnes Weng joutui kolariin Latvia Patricia Eidukan kanssa viestissä. Norja jäi viidenneksi.

– Kaikki on pienestä kiinni, siellä on sauvoja ja suksia ja en oikein tiennyt, mitä tilanteessa tapahtui. Jouduin hiihtämään aika pitkään kunnes sain uuden sauvan.

– Tuntuu pahalta Tirilin puolesta. Olemme tehneet paljon töitä, ja olisi ollut hienoa, jos olisi ollut hyvä päivä. Näin se joskus menee, Udnes Wengin pari Maiken Caspersen Falla sanoi.

Source Link is.fi