Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_39affaeaaca5fd5435f292f646b7a6f6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nuorten kiekkoilijoiden lentokohu ei laannu – venäläinen maalivahti laukoi nyt rajun väitteen: ”Suomalaiset olivat eniten humalassa” – Uutisalue

Nuorten kiekkoilijoiden lentokohu ei laannu – venäläinen maalivahti laukoi nyt rajun väitteen: ”Suomalaiset olivat eniten humalassa”

Venäjän ja Tshekin joukkueet heitettiin ulos jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksen paluulennolta. Pelaajien väitettiin muun ohella juopotelleen, polttaneen tupakkaa ja kieltäytyneen pitämästä kasvomaskia.

Tshekkiläiset kielsivät osallisuutensa ja syyttivät huonosti käyttäytyneitä venäläisiä, joihin heidät oli sekoitettu samanväristen paitojen takia.

Venäjä puolestaan kiisti kaikki väitteet: joukkueen pelaajat eivät olleet käyttäytyneet asiattomasti, eikä tshekkiläisten tarina heidän mukaansa pidä paikkaansa.

Lue lisää: Nyt puhuu Venäjän päävalmentaja – kiistää väitteet nuorten kiekkoilijoiden kohulennon tapahtumista: ”Mahdotonta”

Nuoret Leijonat oli mukana samalla lennolla ja joukkue oli ainut, joka pääsi lopulta itse matkalle.

Jo aiemmin venäläislehti Sport-Expressen väitti saamiinsa tietoihin vedoten, että Suomen joukkueen jäsen oli koneessa niin humalassa, ettei pysynyt enää pystyssä, vaan kaatui istuma-asennosta kyljelleen ja oksensi jalkoihinsa.

Nuorten Leijonien GM Kimmo Oikarinen tyrmäsi venäläislehden väitteen.

Lue lisää: Hurja väite Venäjältä: Nuorten Leijonien joukkueen jäsen sikaili humalassa kotimatkalla MM-kisoista – Suomen GM tyrmää täysin

Myös Venäjän päävalmentaja Sergei Zubov vihjaili lehden toisessa jutussa suomalaisen osallisuudesta kohutapahtumiin.

Nyt sama venäläislehti on haastatellut Venäjän joukkueen maalivahtia, Lokomotiv Jaroslavlissa pelaavaa Jegor Guskovia, joka jatkaa samaa virttä siitä, etteivät venäläiset olleet osallisina.

– Kuka poltti? Tämä on hölynpölyä. Kaikki vain maskien takia. Mielestäni suomalaiset olivat eniten humalassa. En osaa sanoa, kuka juo joukkueestamme. Itse en juonut edes tölkillistä olutta, Guskov väittää Sport-Expressille.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n eettinen komitea aikoo selvittää, onko Venäjän joukkueen toiminta lennolla rikkonut liiton eettisiä ohjeita.

Lue lisää: Nyt nuorten kiekkoilijoiden kohulennosta kiinnostui myös IIHF – Venäjän joukkueen toimintaa tutkitaan

Nuorten MM-kisat keskeytettiin turnauksessa pahasti levinneiden koronavirustartuntojen takia. Venäläinen yhtyy monilta pelaajilta kuultuihin väitteisiin siitä, että turnauksen koronakupla puhkesi pahasti.

Venäjän joukkueen 17-vuotias lupaus Matvei Mitshkov oli yksi korona­virus­taudin saaneista.

– Turnauksen keskeyttäminen oli todella kummallinen päätös. Mitshkovia ei voi todellakaan syyttää siitä. Hotellissamme asui ulkopuolisia, joiden kanssa oli mahdollista olla kontaktissa, Guskov paljastaa.

Vielä ei ole tiedossa, jatketaanko Nuorten MM-turnausta myöhemmin tänä vuonna.

Source Link is.fi