Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_7304ffd4007d3087eee149ef225cd938, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nuorten kiekkoilijoiden sikailulennosta lisätietoa: pelastivatko sinivalkoiset värit Suomen joukkueen ulosheitolta? – Uutisalue

Nuorten kiekkoilijoiden sikailulennosta lisätietoa: pelastivatko sinivalkoiset värit Suomen joukkueen ulosheitolta?

Ruotsalaistoimittaja paljasti aiemmin lauantaina, että Venäjän ja Tshekin joukkueet heitettiin ulos jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksen paluulennolta.

Osa pelaajista oli väitetysti ollut muun muassa juovuksissa, eivätkä he suostuneet pitämään kasvomaskia. Myös Suomen joukkue oli mukana lennolla, mutta Nuoret Leijonat eivät aiheuttaneet ongelmia.

Lue lisää: Juovuksissa olleet nuoret kiekkoilijat sikailivat MM-turnauksen paluumatkalla: heitettiin ulos koneesta – Suomen joukkue mukana lennolla

Tshekin joukkueenjohtaja Otakar Černý kertoo paluumatkan tapahtumista maan yleisradioyhtiön haastattelussa.

Černýn mukaan joukkueen pelaajat eivät olleet aiheuttaneet häiriötä, vaan heidät sekoitettiin Venäjän joukkueeseen.

– Se oli todella outo tilanne. Saavuimme Calgaryn lentoasemalle noin kolme tuntia ennen lentoa. Pelaajamme menivät ostamaan Kanadan-tuliaisia ja toiset soittivat kotiin perheilleen. Samalla venäläisiä pelaajia istui baarissa.

Joukkueenjohtaja painotti pelaajilleen, että heidän on huolehdittava turvaväleistä ja pidettävä maski naamallaan.

Černý kertoo huomanneensa venäläisten käytöksen koneeseen astuessa. Yksi venäläispelaajista oli jopa polttanut tupakkaa sisääntulossa.

– Jotkut kanssamatkustajat valittivat venäläisten käyttäytymisestä ja koko kone tyhjennettiin.

Lentokoneen henkilökunta syytti tilanteesta nuorta miestä, jolla oli päällään harmaa Niken collegepaita. Kyseinen paita oli päällä kaikilla Venäjän joukkueen pelaajilla. Sattumalta myös Tshekin joukkueen collegepaidat olivat harmaita.

Henkilökunta päätti, ettei yksikään harmaapaitainen kiekkoilija pääse nousemaan enää koneeseen.

– Yritimme selittää Air Canadan edustajille puolen tunnin ajan, etteivät meidän pelaajat olleet aiheuttaneet ongelmia, mutta heidän päätöstään ei peruttu, joukkueenjohtaja selittää.

Suomen joukkue sen sijaan pääsi mukaan paluulennolle, koska Nuoret Leijonat oli puettu klassiseen sinivalkoiseen paitaan.

Tshekin joukkueelle luvattiin lento myöhemmin lauantaina sekä varmistus siitä, ettei Venäjän joukkue ole enää samassa koneessa.

Source Link is.fi