Nyrkkeilyn superkamppailussa hämmästyttävä hetki: ottelijat lopettivat iskemisen 20 sekunniksi ja kävivät keskustelun – sisältö julki

Nyrkkeilijä Saul ”Canelo” Alvarez voitti viime sunnuntaina käydyn ylemmän keskisarjan MM-ottelun tyrmäämällä Caleb Plantin.

Las Vegasissa käydyn kamppailun 9. erässä nähtiin hämmästyttävä tilanne, kun ottelijat lopettivat iskujenvaihdon yli 20 sekunniksi ja vain kiertelivät toisiaan.

Kamppailun televisioinut Showtime julkaisi videon, josta selvisi, mitä tuona hetkenä tapahtui: Alvarez ja Plant kävivät keskustelun!

Näin sananvaihto eteni:

– Olet aika hyvä. Olenko minäkin hyvä? Plant kyseli Alvarezilta.

– Joo, Alvarez vastasi.

– Tämä tässä on hyvä matsi, Plant jatkoi.

– Tykkään siitä, Alvarez sanoi.

– Kunnioitan taitojasi, Plant sanoi.

– Tiedän, Alvarez vastasi.

– Olen aika hyvä kaveriksi, jonka saldo on 21 ja 0. (21 voittoa, ei tappiota), Plant sanoi.

Kaksikon toisiaan kunnioittava sananvaihto oli uutta verrattuna heidän käytökseensä ottelun lehdistötilaisuudessa syyskuussa. Tuolloin kohtaamistaan markkinoineet Alvarez ja Plant vaihtoivat loukkauksia ja iskuja kameroiden edessä.

Lue lisää: Videot ja kuvat: Historiallisen nyrkkeilyottelun lehdistö­tilaisuus lähti lapasesta – ”Ei tuossa ole mitään järkeä”

Meksikolainen Alvarez, 31, oli jo aiemmin WBC-, WBA- ja WBO-liittojen mestari. Yhdysvaltalaisen Plantin, 29, lyömällä hän valloitti vielä IBF-liiton tittelin.

Ottelu ratkesi 11. erässä. Alvarez iski Plantin kahdesti kanveesiin, eikä tämä toiseen lattiaanlyönnin jälkeen pystynyt enää jatkamaan.

Lue lisää: Kommentti: Maailman parhaasta nyrkkeilijästä ei ole epäselvyyttä – ja hän ei ole Tyson Fury

Source Link is.fi