Banner Before Header

Odotettu F1-paketti vihdoin saatavilla Suomessa – hintaero Viaplayihin huomattava

Formula 1 -sarjan lähetysoikeudet siirtyvät ensi kaudeksi C Morelta Viaplaylle. Se ei ole ainoa mullistava uudistus suomalaisen F1-fanin ohjelmakartalla.

Vastedes myös Suomesta voi tilata F1TV Pro -palvelun. Asia ilmenee F1-sarjan virallisilta sivuilta, jossa on poistettu merkintä Suomen geoblokkauksesta. Näin ollen palvelu on mahdollista tilata Suomeen.

Palvelun käyttö oli estetty Suomessa, kun C Morella oli F1:n tv-oikeudet. Yhtiöllä oli yksinoikeus kisojen lähettämiseen.

F1TV Pro näyttää kaikki kisatapahtumat suorana lähetyksenä englanniksi selostettuna. Kisat selostavat pääasiassa David Croft ja Martin Brundle. Kilpailut voi myös katsoa kokonaan esimerkiksi eri kuljettajien autojen sisältä ja kuunnella niiden radioliikennettä tai erillisestä rinnakkaislähetyksestä, jossa on eri selostaja ja asiantuntijat.

Lisäksi palvelussa on laaja vanhojen kilpailujen, dokumenttien ja kausikoosteiden arkisto. Tilaaja voi katsoa suorana tai jälkilähetyksenä myös F2-, F3- ja Porsche Supercup -sarjojen osakilpailut.

Palvelun hinta on 109,99 euroa vuodessa tai 13,99 kuukausitilauksella.

Viaplayn urheilupaketti maksaa 39,99 euroa kuukaudessa. Mukana tulee yhtiön laaja urheiluoikeuksien kirjasto, muun muassa NHL ja Valioliiga. Katsoja ei voi erikseen räätälöidä omaa katselupakettiaan.

Myös Viaplayn paketista löytyvät F2- ja F3-kisat.

Source Link is.fi