Banner Before Header

Olli Hermanin ja Tytti-puolison esikoinen syntyy minä hetkenä hyvänsä – herkkä somekuva julki

Suomalainen rockmuusikko Olli Herman kertoi syyskuussa odottavansa esikoistaan yhdessä Tytti-puolisonsa kanssa. Nyt rokkikukko kertoo tuoreessa somejulkaisussaan, että laskettu aika tuli ja meni, mutta vauvaa ei näy missään.

– En ole koskaan ollut onnellisempi tai enemmän innoissani. Ei, ei vieläkään vauvaa. Laskettu aika oli viime viikon torstaina ja me odotamme yhä. Minä hetkenä hyvänsä, Herman kirjoittaa englanniksi Instagram-päivityksessään.

Herman lisäsi julkaisuunsa mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa viimeisillään raskaana olevan puolisonsa rinnalla kylpytakki yllään. Samalla hän toivottaa kaikille hyvää ystävänpäivää.

– Äiti ja isä odottavat sinua, lukee päivityksen hashtagissa.

Muut muusikot, kuten Tommi Läntinen ja Jussi 69 lähettävät lämpimät terveisensä odotuksen partaalla olevalle uudelle isälle.

Olli Herman ja Tytti-puoliso ovat seurustelleet reilut kolmisen vuotta, mutta lapsen saaminen ei ole ollut heille itsestäänselvyys. Tytti kertoi viime syksynä Instagramissa, kuinka paljon hän pelkäsi sitä, ettei tulisi koskaan raskaaksi.

Tytti tapasi vuonna 2014 lääkärin, joka ennusti, ettei Tytti tulisi raskaaksi ainakaan kovin helpolla. Ensi alkuun hän oli uutisesta mielissään, mutta mieli ehti muuttua vuosien kuluessa.

– Tiedän ettei nämä asiat aina silti mene näin, ja lähetän aidosti lämpimimmät ajatukseni kaikille heille, jotka toivovat omaa lasta. Tämä on oma ihmeeni. Olen kiitollinen siitä joka päivä ja toivon hartaasti, että kaikki menee hyvin raskauden loppuun asti, Olli Hermanin kumppani kirjoitti Instagramissa lokakuussa.

Lue lisää: Olli Hermanin raskaana oleva Tytti-rakas pelkäsi, ettei hän voisi koskaan saada lapsia – lääkäri antoi tylyn tuomion

Olli Herman tunnetaan parhaiten Reckless Love -yhtyeen keulakuvana. Entistä tunnetummaksi hän tuli otettuaan osaa Tähdet, tähdet-, Selviytyjät– ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmiin. Tytti-puoliso on ammatiltaan kahvilayrittäjä.

Source Link is.fi