Banner Before Header

Olli Lindholmin kuolemasta kolme vuotta – julkkikset muistelevat rakasta ystävää koskettavilla kuvilla

Yö-yhtyeestä tutun Olli Lindholmin kuolemasta tuli tänään lauantaina kuluneeksi päivälleen kolme vuotta. Laulajalegenda menehtyi äkillisesti 12. helmikuuta 2019 vain 54 vuoden iässä.

Lindholmin poismenon vuosipäivän kunniaksi monet julkisuudesta tutut henkilöt pysähtyivät muistelemaan viihdemaailman konkaria ja rakasta ystävää.

– Ikävä on. Vuosi taas kulunut, mutta kynttilän liekki ei sammu, kirjoittaa pianistina ja säveltäjänä tunnettu Lenni-Kalle Taipale Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä. Iloinen kuva on otettu 31. toukokuuta 2018.

Radiojuontaja Sami Kuronen puolestaan muistelee Instagramin tarinoissaan viimeistä kohtaamistaan Olli Lindholmin kanssa. Kaksikko tapasi toisensa Emma-gaalan jatkoilla noin viikkoa ennen suru-uutista.

– Olit poikkeuksellisen hyväntuulinen. Sinusta huokui helpotus. Pari vuotta raskaana taakkana harteilla kulkenut oikeusprosessi oli ohi. Olit juuri palannut lomalta ja olimme kollegani Tinnin kanssa luovuttaneet sinulle kultalevyn Yön hitistä Mitä jos mä rakastan sua. Se haastattelu taisi jäädä sinun viimeiseksi. En ollut pitkään aikaan nähnyt sinua niin onnellisena, Sami Kuronen muistelee jakamassaan tekstissä.

Suvi Teräsniskan muistelo ei kaivannut edes sanoja, vaan hän julkaisi pelkästään mustavalkoisen yhteiskuvan Olli Lindholmin kainalosta ja merkitsi sen mustalla sydämellä. Vuosien varrella Teräsniskasta ja Lindholmista tuli paitsi kollegoita, myös läheisiä ystäviä.

Lämminhenkinen kuva teki nopeasti vaikutuksen iskelmälaulajan someseuraajiin.

– Kyllä kuva kertoo, miltä näyttää tosi ystävyys, joku tiivisti.

Lue lisää: Suvi Teräsniska lupasi Olli Lindholmin äidille yhden asian muusikon kuoltua

Myös Yö-yhtye julkaisi omalla virallisella Instagram-tilillään kuvan pitkäaikaisesta solististaan. Twitterissä fanit lähettivät terveisensä pilven reunalle.

Source Link is.fi