Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_20c6b301228da7b38a581e5c4d236509, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Olympialaisten kiekko­turnauksen ylle lisää tummia pilviä – kaksi NHL-peliä siirretään koronan takia – Uutisalue

Olympialaisten kiekko­turnauksen ylle lisää tummia pilviä – kaksi NHL-peliä siirretään koronan takia

NHL-joukkue New York Islandersin kaksi seuraavaa ottelua joudutaan siirtämään. NHL tiedotti lauantai-iltana, että lisää joukkueen pelaajia on joutunut peleistä sivuun sarjan koronaprotokollan takia.

Islandersilta sivussa on nyt kahdeksan pelaajaa. Joukkueen oli tarkoitus kohdata tulevana yönä paikallisvastustajansa New York Rangers ja tiistaina Philadelphia Flyers.

Syyksi otteluiden siirtoon NHL ilmoitti tähän mennessä todettujen tapausten ohessa mahdollisuuden sille, että lisää tartuntoja ilmenee.

Uutinen on ikävä myös Pekingin olympialaisten kannalta. NHL-pelaajat ovat tällä tietoa osallistumassa turnaukseen, mutta sarjalla on oikeus vetää pelaajansa pois kisoista ja käyttää olympialaisille varattu pelitauko aikataulun kirimiseen, jotta NHL:n runkosarja saadaan pakettiin aikataulussa.

NHL:ssä on siirretty koronan takia nyt yhteensä viisi ottelua tällä kaudella.

Source Link is.fi