Banner Before Header

Olympiatähden vaimo kertoo ”oudosta” kohtaamisestaan prinssi Andrew’n kanssa – hetki liikennevaloissa jäi kummittelemaan mieleen

Olympiatähti James Cracknellin vaimo Jordan Cracknell kertoo erikoisesta kohtaamisestaan skandaaleissa ryvettyneen prinssi Andrew’n kanssa.

Jordan Cracknell, 36, kertoo The Sunille törmänneensä prinssiin sattumalta Lontoossa. Cracknell sanoo huomanneensa Andrew’n tuijottaneen hänen rintojaan, kun hän pyöräili prinssin auton ohi kesällä.

– Ajoin pyörällä avonaisessa topissa, ja pysähdyin liikennevaloihin Hyde Parkin lähellä, Cracknell kertoo.

– Hän odotti valojen vaihtumista vieressäni auton ikkuna alhaalla, ja hänen katseensa oli topissani. Se oli hyvin outo hetki, ja meillä oli lyhyt katsekontakti, kunnes valot vaihtuivat.

Rahoitusalalla työskentelevän Cracknellin mukaan prinssi ei peitellyt vilkuilemistaan.

– Tämä tapahtui yhtenä koronakesänä, en muista tarkalleen milloin.

Soutumestari James Cracknell Jordan-vaimonsa kanssa.

Cracknell paljastaa törmänneensä prinssiin myös aiemmin. Hän kertoo olleensa kerran vapaaehtoistyössä prinssi Andrew’n yritystukihankkeessa, ja hänen mielestään prinssi vaikutti tuolloin ”ylimieliseltä”.

Prinssin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta Jordan Cracknellin väitteitä.

vyyhti prinssi Andrew’n ympärillä on ottanut jälleen uusia kierroksia. Virginia Giuffre on nostanut häntä vastaan siviilikanteen, ja viimeisimpänä käänteenä tapaukseen löydettiin uusi todistaja. Tuomari harkitsee parhaillaan, eteneekö tapaus täysmittaiseksi oikeudenkäynniksi.

Jordan Cracknell kommentoi Giuffren siviilikannetta Instagram-tilillään, ja osoitti hänelle tukensa.

– Hyvä siirto! Hän [Virginia Giuffre] ansaitsee päivän oikeudessa. Olen törmännyt tähän mieheen kahdesti. Massiivinen ego, Jordan kirjoitti.

Lue lisää: Uusi todistaja löytyi prinssi Andrew'n seksuaalirikos­vyyhteen ja tällä on sensaatiomaista kerrottavaa

Giuffre syyttää prinssiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmena eri kertana, kun uhri oli vain 17-vuotias. Andrew on kiistänyt kaikki Giuffren esittämät syytökset.

Source Link is.fi