Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_336f885490c3a80c52bc71f6b71d1bf6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Olympiavoittaja sai liuosta suonensisäisesti – julkaisi kuvan ja joutui vaikeuksiin – Uutisalue
Banner Before Header

Olympiavoittaja sai liuosta suonensisäisesti – julkaisi kuvan ja joutui vaikeuksiin

Yhdysvaltalainen korkeushypyn olympiavoittaja Erik Kynard julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään kuvan, jossa sai suolaliuosta suonensisäisesti, kertoo Yhdysvaltain antidopingjärjestö USADA.

Kynard ei käyttänyt kiellettyjä aineita, mutta hänen toimintansa piikityksen jälkeen oli väärin. USADA asetti Kynardin kuuden kuukauden kilpailukieltoon, sillä kyseisen kuvan julkaiseminen sosiaalisessa mediassa on vastoin järjestön dopingsäädöksiä.

Kuva on poistettu vyyhdin jälkeen.

Kyseinen operaatio on sallittua vain sairaalaolosuhteissa tai muiden lääketieteellisten syiden vuoksi.

Säännön mukaan urheilija ei saa ottaa esimerkiksi vitamiineja tai suolaliuosta suonensisäisesti nopeamman palautumisen toivossa.

Kynard ei tiettävästi tiennyt, että kuvan julkaiseminen on vastoin säädöksiä.

– Hyväksyn minulle asetetun rangaistuksen. Vaikka en ole enää aktiiviurheilija, se oli tyhmä temppu minulta. Olen aina ollut puhtaan urheilun puolestapuhuja, Kynard kertoo sähköpostissaan NBC:lle.

Jo huippu-urheilu-uransa päättänyt Kynard, 31, voitti olympiakultaa Lontoon 2012 kisoista. Kynard oli kilpailun toinen, mutta kultaa voittanut Venäjän Ivan Ukhov jäi kiinni dopingin käytöstä. Näin ollen kulta ojennettiin Kynardille.

Jenkkihyppääjän ennätys on 237cm.

Source Link is.fi