Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2de59ace3a2c1fa546cf87801f373ae1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Omena-hotellien velkasaneeraus päätökseen – Uutisalue

Omena-hotellien velkasaneeraus päätökseen

Halpahotelliketju Omena Hotellit on saanut yrityssaneerauksensa päätökseen suunnitellun aikataulun mukaisesti syyskuussa, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Omena Hotellit on myös kerännyt markkinoilta rahoitusta.

Omena-hotellien pääomistajana jatkaa Grönblomin perhe sijoitusyhtiönsä FinFiven kautta.

Omena-hotellien liikevaihto ja tulos kasvoivat useana vuonna peräkkäin ennen koronaepidemiaa. Yhtiön mukaan viime kuussa epidemian vaikutus liiketoimintaan alkoi hellittää ja yhtiö odottaa liiketoiminnan kehittyvän positiivisesti jatkossa.

– Liikevaihtomme ja tuloksemme laskivat koronaepidemian aikana, mutta nyt alkaa näyttää hyvältä, ja olimmekin lokakuussa jo lähellä ennätyssyksyä 2019. Myös tuleva vuosi näyttää jo hyvältä, Omena Hotellien toimitusjohtaja Kati Niemelä sanoo tiedotteessa.

Kun Omena Hotellit vuoden 2014 syksyllä hakeutui yrityssaneeraukseen, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Rabbe Grönblom sanoi yhdeksi syyksi korkeiksi karanneet kustannukset. Muun muassa vuokrakustannuksia oli määrä saada painettua.

Source Link is.fi