Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_886c25b05c2f0d692c26813339414847, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Oulun poliisin mieliharmi ajoi viime yönä 175 km/t – Uutisalue

Oulun poliisin mieliharmi ajoi viime yönä 175 km/t

Nopeutta oli tällä kertaa 175 kilometriä tunnissa.

Alla tumma Audi.

Voimassa oleva nopeusrajoitus Oulun Kuusamontiellä oli 80 kilometriä tunnissa. Kuusamontie lähtee Oulun keskustasta ja vie kaksikaistaisena kohti Kiiminkiä.

Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta.

Hän oli syyllistynyt kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 57 kertaa vuoden sisällä.

Ja oli ajokiellossa toistaiseksi.

Nyt tuli kerta numero 58.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja (jälleen) kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hän jäi kiinni varhain maanantaina kello 01.50 Oulun poliisin liikennevalvonnassa.

– Siellä oli liikkeellä tunnukseton poliisiauto, joka mittasi nopeuden ja teki sitten pysäytyksen, mitään takaa-ajoa ei ollut, kerrotaan Oulun poliisista.

Oulun poliisin mukaan kyseessä on 25-vuotias oululainen mies, joka on aikaisemmin jäänyt kiinni oikeudetta ajamisesta mitä erilaisimmissa yhteyksissä, sekä liikennevalvonnan ansiosta että ”muita juttuja tutkittaessa”.

– Laidasta laitaan, poliisi määrittelee lain toisella ja väärällä puolella liikkumisen.

Tekojen laatua poliisi luonnehtii suuressa kuvassa ”lieviksi”.

Miehen yhteiskunnalle poikimia tapauksia on käsitelty toistuvasti myös oikeudessa, sillä vaikka ajo-oikeudetta ajaminen on periaatteessa ja aluksi sakkoasia, toistuessaan ajo-oikeudeton ajoteko vie syyttäjän asiakkaaksi.

– Useamman kerran, poliisista todetaan 25-vuotiaan ajouralta.

Source Link is.fi