Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3cecda853a3983d47f7f0894273a522d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Oulussa taas ongelmia jään kanssa! Tappara pesi kasvojaan ottelussa SaiPaa vastaan – Uutisalue

Jääkiekon SM-liigaa tahkotaan lauantaina seitsemällä paikkakunnalla porrastetulla aikataululla.

Oulussa on jään kanssa ongelmia. Tv-kuvien perusteella jään alla olevien LED-valojen johdot näkyvät ja jäässä on iso railo. Tuomaristo ja kenttähenkilökunta yrittävät kunnostaa jäätä.

Oulussa oli ongelmia jään kanssa myös viime kaudella pudotuspeleissä, kun Kärpät pelasi Ilvestä vastaan. Tuolloin ottelu jouduttiin keskeyttämään kokonaan.

Puolentoista tunnin juhlallisuuksien jälkeen Oulussa kiekko pudotettiin jäähän, ja kotijoukkue Kärpät aloitti nihkeästi kuten perjantaina Helsingissä.

Vaikka Jukurit tuli ottelun alkuun todella vahvasti, avauserän kahdesta maalista vastasi Kärpät Peter Tiivolan ja Cody Kunykin maaleilla. Maalit olivat pelaajien kauden ensimmäiset.

Kierros alkoi Tampereella Tapparan ja SaiPan välisellä kamppailulla, jossa kotijoukkue pesi niin sanotusti kasvojaan perjantaisen Ilves-tappion jälkeen. Tappara löi SaiPan lukemin 3–1.

Erityisen komea osuma oli ottelun voittomaaliksi merkitty Jere Henrikssonin 2–0-maali. Osumaan upean syötön antoi Ville Niemisen poika Viljami Nieminen, 20.

Vaasassa Sportin ja Lukon välinen kamppailu oli kahden erän jälkeen tasan 1–1.

Lukko karkasi avauserässä Gabriel Fontainen maalilla johtoon, mutta kotkapaidat tasoittivat ottelun 1–1:een toisessa erässä Janne Keräsen ylivoimaosumalla.

KooKoo ja KalPa tahkosivat Kouvolassa vauhdikkaan ja viihdyttävän avauserän. Ensimmäisen 20-minuuttisen jälkeen KooKoo vei peliä lukemin 1–0 erän varhaisella maalilla, mutta mainion alkukauden pelannut savolaisryhmä sai rummutettua laukauksia kohti kouvolalaisten maalia.

Kotijoukkueen maalivahti Oskari Setänen kuitenkin torjui hyvin ja piti joukkueensa johtoasemassa.

Illan viimeinen ottelu, Ilves–JYP alkaa erikoiseen aikaan kello 19.31.