Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8183491f264ff707cd1594b2954b762e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ovatko tässä kesän ökyimmät häät? Miljardöörin ja julkkis­kokin juhla­vieraita viihdyttivät ilotulitteet ja Lady Gaga – Uutisalue

Ovatko tässä kesän ökyimmät häät? Miljardöörin ja julkkis­kokin juhla­vieraita viihdyttivät ilotulitteet ja Lady Gaga

Brittiläinen miljardööri Alan Howard, 58, ja julkkiskokki Caroline Byron, 33, viettivät juhannusviikonloppuna ylellisiä yli 11,5 miljoonan euron häitä Comojärvellä sijaitsevassa kartanossa Italiassa.

Howard maksoi reilu miljoona euroa siitä, että sai 1700-luvulla rakennetun järvenrantakartanon yksityiskäyttöön kuukauden ajaksi häiden valmisteluja varten, kertoo Daily Mail.

Howard ja Byron lausuivat vihkimisvalansa juutalaisessa seremoniassa valkoisilla kukilla koristellun kaaren alla. Pariskunta meni virallisesti naimisiin jo vuoden 2020 alussa, mutta helpottuneen koronapandemian turvin he pääsivät viimein juhlistamaan liittoaan – ja isosti.

Alan Howard on erittäin tuottavan Brevan Howard Asset Management -sijoitusrahaston perustaja, jonka henkilökohtainen nettovarallisuus on lähes kaksi miljardia dollaria.

Hulppeissa luksushäissä ilotulitteet paukkuivat, ja Lady Gaga viihdytti 250:tä juhlavierasta yksityiskeikallaan. Daily Mail -lehden mukaan populaarikulttuurin asiantuntija Nick Ede arvioi häiden maksaneen yli 11,5 miljoonaa euroa.

Hän epäilee Lady Gagan palkkaamisen esiintyjäksi maksaneen lähes kolme miljoonaa euroa, eikä hinta-arvioon edes kuulu matka- ja majoituskulut, saatikka itse keikan järjestämisestä koituvat kulut.

– Pelkät kukat voivat maksaa yli 500 000, Ede lisää.

AYRE Event Solutionsin toimitusjohtaja Chris Driver-Ayre puolestaan toteaa, että noin kymmenen minuuttia kestänyt suuren luokan ilotulitus voi maksaa peräti 45 000 euroa.

Gluteenittomana kokkina tunnettu Caroline Byron menestyi mainostamalla samoja terveellisiä reseptejä, jotka auttoivat häntä sairastaessaan Lymen tautia.

Häävieraihin lukeutui monia julkisuudesta tuttuja kasvoja. Laulaja Pixie Lott saapui juhliin tuoreen aviomiehensä Oliver Cheshiren kanssa. Paikalla oli myös ruotsalainen malli ja näyttelijä Victoria Silvstedt.

Sen lisäksi, että pariskunta sulki kartanon kuukaudeksi ennen suurta päiväänsä, he rakennuttivat kelluvan laiturin järvenrantaan toivottamaan vieraat tervetulleeksi. Tämän takia myös kartanoa ympäröivä puistoalue piti sulkea, Daily Mail kertoo.

Victoria Silvstedt valitsi tilaisuuteen näyttävän olkaimettoman mekon. Hän saapui häihin veneellä lukuisten muiden vieraiden kanssa.

Alan Howard ei pelkää kuluttaa rahaa. Hänellä on suuri taidekokoelma ja 25 miljoonan euron kattohuoneisto Trump Towerissa.

Howardilla on neljä lasta entisen vaimonsa Sabine Howardin kanssa, josta hän erosi vuonna 2015. Vuonna 2010 hän nousi otsikoihin maksettuaan melkein 29 000 euroa laulaja Pixie Lottin ja poikabändi JLS:n esiintymisestä hänen 13-vuotiaan poikansa Danielin bar mitsva -juhlissa.

Caroline Byron on entinen malli, josta tuli gluteeniton leipuri ja kondiittori. Hän syntyi ja kasvoi New Yorkissa ja kärsi lapsena vakavasta Lymen taudista eli infektiotaudista, joka tarttuu puutiaisen puremasta.

Vaihdettuaan gluteenittomaan ruokavalioon hän huomasi olonsa parantuvan. Nyt hän on omistanut elämänsä opettaakseen muille, kuinka gluteenittomaan ruokavalioon siirtyminen voi muuttaa elämän. Hän on kirjoittanut keittokirjan, perustanut catering-yrityksen ja jakaa usein reseptejä ja vinkkejä Simply Caro -blogissaan.

Pari on pitänyt visusti suhteensa ja yksityiselämänsä poissa julkisuudesta. Byron kertoi Instagramissaan toukokuussa, että oli saanut lapsen Howardin kanssa viime vuoden puolella.

Source Link is.fi