Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0fcb53d14af73f4f0ff6948a7c7851ee, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pääministerin paikkaa kärkkyvältä Orpolta tiukat terveiset Saarikolle HAAPALA-TV:ssä: Kevennä tulo­verotusta miljardilla! – Uutisalue

Pääministerin paikkaa kärkkyvältä Orpolta tiukat terveiset Saarikolle HAAPALA-TV:ssä: Kevennä tulo­verotusta miljardilla!

Palkansaajien ostovoiman parantaminen verotusta keventämällä on Orpon mukaan paras lääke myös siihen, että kansalaisilla on varaa ostaa kallista bensaa.

Välittömiä ihmelääkkeitä bensan pumppuhinnan alentamiseksi Orpolla ei ollut esittää.

  • Orpon haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa olevasta videotallenteesta.

Tuloverokevennyksen Saarikko voisi Orpon mukaan toteuttaa kesän päätteeksi budjettiriihessä.

HAAPALA-TV:n haastattelussa, joka tehtiin Kalajoen Hiekkasärkillä puoluekokouksen avauspäivänä, Orpo ei vielä listannut mieluisimpia hallituskumppaneitaan.

Tosin nyky-Sdp on Orpon mukaan erkaantunut kauas kokoomuksesta varsinkin talous-, työllisyys- ja veropolitiikassa.

Orpoa pidetään liki varmana pääministerikandidaattina, kun puolue on repinyt gallupeissa niin suuren kannatuseron muihin puolueisiin.

Kannatusta on nostanut kevään aikana puolueen Nato-myönteisyys.

Haastattelussa Orpo sanoi yhä uskovansa, että huolimatta Turkin vastustuksesta Suomen Nato-jäsenyys voisi edetä Madridin huippukokouksessa kesäkuun lopulla niin pitkälle, että varsinainen ratifiontiprosessi voisi käynnistyä.

Source Link is.fi