Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fe925eef1117794504a34c60026de6db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pahamaineinen kauhukilpailu vaati jälleen yhden kuolonuhrin – kuolleiden määrä on kylmäävä – Uutisalue
Banner Before Header

Pahamaineinen kauhukilpailu vaati jälleen yhden kuolonuhrin – kuolleiden määrä on kylmäävä

Vuosien saatossa surullisen kuuluisaksi tullut moottoripyöräkilpailu Mansaarten ajot on vaatinut jälleen yhden uhrin, kertoo The Guardian.

Vaarallisen radan tuorein uhri oli moottoripyörän sivuvaunussa istunut ranskalainen Olivier Lavorel. Hän kuoli lauantain kolarissa saamiinsa vammoihin. Lavorel oli jo toinen tämän vuoden ajoissa menehtynyt osallistuja.

Kisajärjestäjien mukaan 35-vuotias mies kuoli ensimmäisen sivuvaunulähdön aikaisessa vaiheessa. Onnettomuus sattui Ago’s Leapilla. Lähtö keskeytettiin eikä sitä uusittu.

Lavoriel osallistui kilpailuun ensimmäistä kertaa sivuvaunussa istuvana. Hänen parinaan toimi kuljettaja César Chanel, joka lennätettiin sairaalahoitoon onnettomuuden jälkeen.

Kilpailut olivat kaksi edellistä vuotta jäissä koronapandemian takia. Tänä vuonna kilpailu päätettiin jälleen järjestää, ja se on vaatinut toistaiseksi jo kaksi uhria.

Kilpailut ajetaan Englannin koillisrannikolla sijaitsevalla Mansaarella.

Saaren ympäri kulkevalla 60 kilometrin radalla ei ole turva-alueita. Keskinopeudet nousevat yli 200 kilometriin tunnissa ja valtaosa radan yli 260 mutkasta on ns. sokeita.

Kilpailun historian aikana on kuollut 262 ihmistä. Mansaarten ajoja on ajettu jo vuodesta 1907.

Source Link is.fi