Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3f11bc47075a21f48101c3244339d7d0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pakkomielle ulkonäköön ja luonne, joka voi räjähtää hetkessä: sisäpiiri paljastaa, millainen Tom Cruise todellisuudessa on­ – Uutisalue

Pakkomielle ulkonäköön ja luonne, joka voi räjähtää hetkessä: sisäpiiri paljastaa, millainen Tom Cruise todellisuudessa on­

Tom Cruisen temperamentti on tullut tutuksi hänen kanssaan työskennelleille. Ensimmäisen managerin Eileen Berlinin mukaan Cruisen räjähdysherkkä luonne juontaa juurensa näyttelijätähden epävarmuuteen, joka näkyi jo nuorena.

Yhden Hollywoodin korkeimmin palkatuimman näyttelijän, Vaarallinen tehtävä -elokuvista tunnetun Tom Cruisen mutkikkaasta luonteesta on tihkunut jo pitkään tietoja julkisuuteen. Nyt hänen ensimmäinen managerinsa Eileen Berlin on antanut pitkän haastattelun brittilehti Daily Mailille.

Eileen Berlinistä tuli Cruisen manageri tähden ollessa vasta 18-vuotias nuorukainen. Berlin kertoo toimineensa tuolloin tähden ”korvikeäitinä” poikkeuksellisen lahjakkaalle, mutta ongelmalliselle ja vaikeasta perhetaustasta tulleelle nuorelle Cruiselle.

Berlin kertoo Daily Mailille, millaista oli toimia nuoren ja kunnianhimoisen, mutta herkkähermoisen ja ulkonäöstään pakkomielteisen teinitähden managerina. Berlin avaa myös ajatuksiaan liittyen skientologia-uskonlahkoon, jonka kuuluisin jäsen Cruise on.

CruiseN toiminnasta Mission Impossible 7 -elokuvan kulisseista vuoti julkisuuteen vuonna 2020 äänite. Äänitteellä tähti sai silmittömän raivokohtauksen.

Elettiin koronapandemian keskeisintä aikaa, ja Cruise joutui raivon valtaan kuvauksissa bongattuaan kaksi elokuvan työntekijää oleskelemassa alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan tietokoneen ääressä.

Nauhalla Cruisen kuultiin huutavan raivoisasti työntekijöille, jotka eivät noudattaneet tuotannon varotoimenpiteitä. Cruise uhkasi heitä potkuilla.

– Jos teette vielä noin, olette mennyttä! Jos kukaan tässä työryhmässä tekee niin, se on siinä. Sinä myös, ja sinä, ja sinä. Älkää enää ikinä tehkö noin, Cruise huusi lukuisten kirosanojen saattelemana.

Tom Cruise 17-vuotiaana. Kuva: ARCHIVIO GBB / Alamy / Alamy / MVPhotos

Lue lisää: Tom Cruise raivosi silmittömästi uuden Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa: ”Jos teette vielä noin, olette mennyttä!”

Cruise kommentoi itse äänitteen aiheuttamaa kohua Empire-lehdelle.

– Sanoin, mitä sanoin. Siinä vaiheessa oli paljon pelissä, Cruise totesi lehdelle Los Angeles Timesin mukaan.

Cruise selvensi lehdelle, ettei hän huutanut koko kuvaustiimille, vaan niille henkilöille, joiden käytös ei ollut koronarajoitusten ja suositusten mukaista. Cruise myönsi, että hän oli tunnekuohussa, sillä hän pelkäsi, että elokuvan tuotanto keskeytettäisiin viruksen vuoksi uudelleen. Elokuvan tekemistä oli jouduttu aiemmin siirtämään pandemian vuoksi.

Berlin kertoo todistaneensa Cruisen hiuskarvan varassa olleet herkät hermot jo tähden ollessa nuori.

Kerran Berlin oli tuonut Cruiselle albumin, johon manageri oli kerännyt kaikki teinilehtien kirjoittamat artikkelit nuoresta tähdestä. Cruise oli suivaantunut.

– Hän huusi minulle, ettei halua olla teinilehtien kansissa. Hän näki itsensä aikuisena, ei teinitähtenä. Hän heitti albumin minua päin ja se osui leukaani, Berlin väittää tapahtuneen.

Berlin sanoo, että Cruisen isän käytös ja provosointi kiristi nuoren pojan hermoja. Isän ja pojan suhde ei mitä ilmeisimmin ollut hyvä. East Bay Timesin mukaan Cruise kutsui isäänsä vuonna 2006 ”kiusaajaksi” ja ”pelkuriksi”.

– Hän oli sellainen henkilö, joka potki, jos jotain teki väärin. Se oli hyvä elämänoppi itselleni: hän tuuditti ensin turvallisuuden tunteeseen ja sitten, pam! Cruise kuvaili isäänsä haastattelussa vuonna 2006.

Berlin kertoo, että Cruise saattoi suuttua silmittömästi silmänräpäyksessä.

– Uskon, että viha johtui hänen epävarmuudestaan, Berlin toteaa.

Epävarmuudelle saattoi olla merkittäviä syitä. East Bay Timesin mukaan Cruise joutui kokemaan kiusaamista nimittäin myös koulussa.

– Isokokoiset kiusaajat tulivat luokseni ja tönivät. Sydämeni hakkasi, hikoilin ja tuntui, että oksennan. En pidä kiusaajista, Cruise totesi tuolloin nuoruuden kokemuksistaan.

Cruise oli Berlinin mukaan myös vaativa.

Berlin kertoo Cruisen käskeneen Berliniä kirjoittamaan Riskibisnes-elokuvan (1983) tuotannolle 11 vaatimusta Cruiselta liittyen kuvauksiin, vaikka elokuva oli miehelle ensimmäisiä.

– Hän oli hyvin itsekeskeinen ja kaikki pyöri hänen ympärillään.

Tom Cruise Riskibisnes-elokuvan kulisseissa 1983. Kuva: Courtesy Everett Collection / Everett / MVPhotos

Cruise muun muassa vaati jo tuolloin Berlinin Daily Mailille näyttämien dokumenttien mukaan, että hän saa kuvausten ajaksi luksushotellihuoneen sekä kuvauspaikan parhaimman pukuhuoneen. Cruise kuitenkin onnistui elokuvassa: 6,2 miljoonan dollarin budjetilla tehty Riskibisnes tuotti yhteensä 63 miljoonaa dollaria.

Kaikesta huolimatta Berlin toteaa, että Cruise oli häntä ja hänen miestään kohtaan aina kohtelias. Cruise joutui asumaan Berlinin kotona aloitellessaan uraansa, sillä hänellä ei ollut varaa omaan asuntoon.

– Hän puhutteli minua aina rouvana ja miestäni herrana, Berlin kertoo.

Tom Cruise viihtyy kameroiden edessä. Kuvat vuodelta 1984. Kuva: Shooting Star / Sipa USA / MVPhotos

Kuva: Shooting Star / Sipa USA / MVPhotos

Entisen managerin mukaan näyttelijä oli jo nuorena niin pakkomielteinen ulkonäöstään, että hän harjoitteli poseerauksia kokonaisen päivän verran ensimmäisiin kasvokuvauksiinsa ja kuvia tuli ottaa paljon, jotta Cruise oli tyytyväinen.

Berlin myös toteaa, ettei ole yllättynyt Cruisen kauneusleikkaushuhuista.

Cruise itse totesi Playboy-lehdelle vuonna 2012, ettei ole koskaan käynyt veitsen alla eikä aikoisikaan.

Vuonna 2016 Cruise kuitenkin hätkähdytti BAFTA-gaalassa muuttuneella ulkonäöllään. Gaalaa seuranneet kutsuivat Cruisen kasvoja ”jäätyneiksi” ja ”täytetyiksi”. Useimmat twiittaajat epäilivät tuolloin näyttelijän ottaneen kasvoihinsa botoxia.

Tom Cruise vuoden 2016 BAFTA-gaalassa. Kuva: Photoshot / Avalon / MVPhotos

Tom Cruise vuonna 2015. Kuva: – / The Photo One / MVPhotos

Lue lisää: Mitä tapahtui Tom Cruisen kasvoille? – Twitter villiintyi botox-epäilyistä

Viime vuonna Cruise tallentui kameroihin baseball-ottelussa. Cruisen kasvot olivat muuttuneet nopeasti niin paljon, että sosiaalisessa mediassa häntä kutsuttiin ”lähes tunnistamattomaksi”, ja Cruisen veikattiin ottaneen runsaasti täyteaineita kasvoihinsa. Cruise ei itse ole koskaan kommentoinut kohuja muuttuneista kasvoistaan.

Kuva: JEFF CHIU / AP / Lehtikuva

Berliniä häiritsi nuoren Cruisen pakonomainen tarve hallita jatkuvasti ulkonäköään.

– Hän poseerasi ennen kuvauksia peilin edessä ja jännitti lihaksiaan. Minusta se tuntui nololta, mutta hän piti itsensä esittelemisestä, Berlin toteaa.

– Uskon, että hän tekee kaikkensa, jotta säilyttäisi nuoruutensa, Berlin toteaa viitaten huhuihin viimevuotisista kauneusleikkauksista.

Lue lisää: Mitä tapahtui Tom Cruisen kasvoille? Tuoreet kuvat ihmetyttävät faneja

Berlin myös jatkaa, että Cruise oli huolissaan pituudestaan, joka on noin 170 senttimetriä. Berlinin mukaan Cruise halusi käyttää tietynlaisia korkeapohjaisia kenkiä, jotka pidentäisivät häntä.

Eileen Berlinin ja Tom Cruisen yhteistyö loppui, kun Cruise päätti muuttaa uransa perässä parikymppisenä New Yorkista Los Angelesiin. Berlin kertoo, että Cruise oli murtunut siitä, ettei Berlin suostunut lähtemään hänen mukaansa.

He ovat kuitenkin Berlinin mukaan pitäneet yhteyttä. Berlin kertoo, että jossain vaiheessa skientologia-niminen uskonlahko tuli mukaan keskusteluihin.

Skientologia on uskomuksista ja opeista muotoutunut uskonlahko, jonka kehitti ja perusti L. Ron Hubbard 1950-luvun alussa. Kun Hubbard kuoli vuonna 1986, vallan otti David Miscavige, jota on kuvailtu todelliseksi hirmuvaltiaaksi.

Lue lisää: Outo skientologia: Maapallon ongelmat alkoivat ilkeästä Xenusta, lapset värvätään miljardeiksi vuosiksi

Lue lisää: Tom Cruisen lapsista on tullut painajaismaisen uskonlahkon ”rocktähtiä” – 28-vuotias Isabella Cruise sai puistattavan roolin kultin sisäpiirissä

Los Angeles Times julkaisi vuonna 1985 tiivistelmän uskonnosta saatuaan käsiinsä tietoja skientologialahkosta. Tiivistetysti skientologit uskovat, että maapallon ongelmat alkoivat 75 miljoonaa vuotta sitten, kun yhdeksän planeetan federaatiota johti ilkeämielinen hallitsija Xenu.

Planeetat olivat ylikansoitettuja, joten Xenu päätti tuhota suuren osan kansasta vetypommeilla. Kuolleiden sielut jäivät harhailemaan ja vaikuttavat ihmisten elämässä vieläkin.

Kultin ”kultakimpaleita” ovat julkkisjäsenet, jotka puhuvat lahkon toiminnasta kauniisti julkisuudessa. Hollywood-tähti Tom Cruise on yksi uskonnon tunnetuimmista harjoittajista, mutta myös esimerkiksi näyttelijä John Travolta ja musiikkimoguli David Campbell ovat skientologikirkon tunnettuja jäseniä.

– En ihmettele, että hän liittyi skientologia-uskonlahkoon. Hän lähti Los Angelesiin yksin ja tarvitsi tukea. Hän ei koskaan uskonut terapiaan, mutta tarvitsi selkeästi apua. Skientologia oli siellä häntä varten, Berlin pohtii Daily Mailille.

Tom Cruise uuden Top Gun: Maverick -elokuvan punaisella matolla. Kuva: EPN/Newscom / Newscom / MVPhotos

Cruise vieraili Etelä-Koreassa 2022. Kuva: EPN/Newscom / Newscom / MVPhotos

Berlin ei ole myöskään yllättynyt Cruisen kolmesta avioerosta. Ero esimerkiksi Nicole Kidmanista liittyi skientologiaan. Kultin sisällä tuomittiin ankarasti Cruisen ja Kidmanin välinen seksuaalisuus.

– En usko, että hän rakastaa ihmisiä. Hän rakastaa sitä, mitä tekee. Olen huolissani Tomista ja uskon, että hän on yksinäinen, Berlin kertoo Daily Mailille.

Yhtä asiaa Berlin ei ole koskaan Cruisessa noteerannut.

– En ole koskaan nähnyt hänessä puhdasta onnellisuutta. Hän oli aina erittäin kunnianhimoinen ja päättäväinen siitä, että haluaa olla tähti. Se teki hänestä perfektionistin. Perfektionismi ajoi häntä menestykseen, ja se ajaa häntä nytkin, Berlin kuvailee.

Source Link is.fi