Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5a813d0cbf6ff1235edb4e3391f1832d, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pallo tuli Virpi Hukan, 30, silmään yli 100km/h nopeudella ja teki karmeaa jälkeä – AL: karu Instagram-päivitys toi apua – Uutisalue

Pallo tuli Virpi Hukan, 30, silmään yli 100km/h nopeudella ja teki karmeaa jälkeä – AL: karu Instagram-päivitys toi apua

Manse PP:n tähtipelaaja Virpi Hukka sai pahan silmävamman marraskuussa joukkueensa harjoituksissa Pirkkahallissa.

Joukkuetoverin heittämä pesäpallo osui lähietäisyydeltä suoraan Hukan avonaiseen vasempaan silmään.

– Ai miten meni ekat lajitreenit? No. Eihän ne nyt ihan putkeen mennyt… Pallo suoraan avonaiseen silmään ja suunta kohti päivystystä, hän kirjoitti Instagramissa.

– Säikähdin aika pahasti. Valoshown perusteella paniikkinappula pohjaan ja olin hetken aivan varma, että silmä räjähti. Iso helpotus kuulla lääkärin sanovan, että silmä reagoi ja liikkuu. Tai ylipäätään, että on silmä.

Hukka kävi joulukuussa leikkauksessa, joka ei ainakaan heti tuottanut toivottua tulosta.

– Tällä viikolla tehtiin vähän isompaa remonttia ja olo on vähintäänkin kummallinen, kun silmä sojottaa ihan mihin sattuu. Naama on ollut kovilla, hän kirjoitti.

Vammastaan avoimesti Instagramissa kertonut Hukka julkaisi muutama päivä sitten päivityksen, jossa pyysi apua karuun tilanteeseensa.

30-vuotiaan Hukan mukaan hänen toinen silmänsä ei katso eteen ja ”tällä näöllä ei pelata”.

– Jos sulla on tiedossa joku karsastukseen ja silmän lihaksiin erikoistunut silmälääkäri, joka pystyisi mun näön korjaamaan, niin pyydän, ilmianna hänet! Hukka kirjoitti.

Maanantaina Hukka kertoi hyviä uutisia Aamulehden haastattelussa.

– Olen menossa tällä viikolla silmän lihaksiin ja karsastuksiin erikoistuneen lääkärin luokse. Tämä löytyi päivityksen seurauksena. On helpottavaa, kun tietää olevansa hyvissä käsissä. Voi luottaa, että asiat etenevät oikealla tavalla. Olen tosi toiveikas, Hukka sanoi Aamulehdelle.

Hukka aikoo jatkaa peliuraansa. Vuoden pesäpalloilijaksi 2018 valittu Hukka on kolminkertainen SM-kultamitalisti. Hän on myös pelannut ringetteä SM-sarjassa.

Source Link is.fi