Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1eb59189a1474b1f54c99c66d6b283e2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Paris Hilton lähti seitsemän viikon häämatkalle miljonäärirakkaansa kanssa – tällainen on uskomaton luksusreissu – Uutisalue

Paris Hilton lähti seitsemän viikon häämatkalle miljonäärirakkaansa kanssa – tällainen on uskomaton luksusreissu

Seurapiiritähti Paris Hilton, 40, avioitui marraskuun alussa liikemiesrakkaansa Carter Reumin, 40, kanssa. Pariskunnan hulppeat häät kestivät kolme päivää, eikä niiden järjestelyissä turhia säästelty.

Hollywoodin suurimmaksi spektaakkeliksi tituleerattujen kekkereiden järjestäminen vaati veronsa, ja niiden jälkeen vasta-avioitunut pari suuntasi lähes kahden kuukauden pituiselle häämatkalle.

– Olemme tehneet niin kovasti töitä, että päätimme lähteä seitsemän viikon häämatkalle, Hilton paljasti omassa This is Paris -podcastissaan joulukuun alussa.

Miljonääripariskunnan unelmien matka ei ole ollut pelkkää seesteistä rantalomailua, vaan kaksikko on vieraillut reissun aikana useissa lomakohteissa eri puolilla maailmaa.

Parin kuherruskuukausi alkoi Tyynellämerellä sijaitsevalta Bora Boran saarelta. Siellä he majoittuivat julkkisten suosimassa Conrad Bora Bora Nui -lomakeskuksessa, jossa on vuosien varrella vieraillut muun muassa Kim Kardashian sisaruksineen.

Hiltonin Instagram-tililtä selviää, että pariskunta majoittui lomakeskuksessa hulppeassa sviitissä, joka rakennettu suoraan sinisenä kimaltelevan meren päälle. Luksusmajoituksen hinta on noin 6 000 euroa yöltä.

Hiltonin ja Reumin tuskin on tarvinnut maksaa majoituksesta euroakaan, sillä kyseinen lomakeskus on osa Hiltonin suvun omistamaa hotelliketjua.

Hotelliperijättären Instagramista selviää, että Bora Boralla pariskunta vietti paljon aikaa merellä seilaillen ja sukellellen. Marraskuun loppupuolella julkaistussa kuvasarjassa Hilton pulikoi rantavedessä yhdessä puolisonsa kanssa.

– Kuherruskuukautemme ja maailmanmatkamme ensimmäinen pysähdys Bora Boralla. Uin Tyynessämeressä rakkaani kanssa, hän kirjoitti päivityksen kuvatekstissä.

Bora Boralta pari jatkoi matkaansa Karibialla sijaitsevalle Moskiton saarelle, joka on osa Brittiläisiä Neitsytsaaria. Kyseinen saari on yksityisomistuksessa, ja siellä majoittuminen maksaa kymmeniätuhansia euroja yöltä.

– Asumassa paratiisissa. Sisäinen vesimieheni ei voi saada tarpeekseen tästä merellisestä keitaasta, Hilton kirjoittaa joulukuun alussa julkaistun Instagram-päivityksensä kuvatekstissä.

Pariskunta vietti Moskiton saarella reilun viikon päivät, minkä jälkeen he vaihtoivat majapaikkansa niin ikään Karibialla sijaitsevalle Anguillan saarelle.

Joulun alla pariskunta hyvästeli Karibian aurinkorannat ja suuntasi juhlapyhiksi Lontooseen. People-lehden haastattelussa Hilton kertoi toivovansa, että pari voisi viettää joulut Iso-Britanniassa myös jatkossa.

– Lontoo on maaginen kaupunki, ja siellä tulee aina juhlatuulelle, hän perusteli.

Samaisessa haastattelussa Hilton kertoi nauttivansa Lontoossa etenkin shoppailusta. Lempikaupoikseen hän nimesi legendaariset tavaratalot Harrodsin ja Selfridgesin sekä lelukauppa Hamleysin.

Iso-Britannian pääkaupunki on tehnyt seurapiiritähteen niin suuren vaikutuksen, että hän aikoo nimetä sen mukaan myös ensimmäisen tyttärensä.

Vaikka Hilton ja Reum viihtyivät Lontoossa ilmeisen hyvin, vuoden loppuun mennessä he olivat lentäneet Euroopasta Intian valtamerellä sijaitseville Malediiveille. Uuden vuoden pariskunta otti vastaan Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi -nimisessä luksushotellissa.

– Juhlistan uutta vuotta paratiisissa yhdessä rakkaani kanssa! Olen niin innoissani siitä, että voimme aloittaa vuoden 2022 aviomiehenä ja vaimona, Hilton iloitsee Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

People-lehden mukaan Hilton ja Reum pysähtyvät lähes kahden kuukauden pituisella häämatkallaan viidessä eri kohteessa.

Pariskunnan häät sekä häämatka taltioidaan kokonaisuudessaan televisioyhtiö Peacockin uutuussarjaan Paris in Love. Kaksikon häitä vietettiin morsiamen edesmenneen isoisän Barron Hiltonin hulppeassa kartanossa Los Angelesissa, ja juhliin oli kutsuttu näyttävä kattaus julkkisvieraita.

Source Link is.fi