Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9ffb0d68c9f1a4b53ca4aca165cc9039, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pata jyrää Tampereella! Hallitseva mestari Tappara saa kylmää kyytiä porilaisilta – Uutisalue

Porin Ässät metsästää kovaa yllätystä Tampereella.

Porilaiset johtavat hallitsevaa mestaria Tapparaa peräti 4–0 kahden erän jälkeen. Ässät hurjasteli toisessa erässä peräti kolme maalia.

Kummallakin joukkueella on ollut ottelussa omat paikkansa, mutta Ässät on ollut todella tehokas. Ässäpakka sai toiseen erään lentävän lähdön, kun se onnistui tekemään 2–0-maalin jo puolentoista minuutin pelin jälkeen.

Ottelun puolivälissä Pata johti jo 3–0.

Ässien maaleista ovat vastanneet Eemil Erholtz, Derek Barach, Roope Talaja ja Nikolas Matinpalo.