Banner Before Header

Pate Mustajärvi pahoittelee Forssan tapahtumia – keikkamyyjä kertoo, mitä ennen Popedan keikkaa tapahtui

Seiska-lehti uutisoi lauantaina, että Popedan perjantainen keikka Forssassa oli ollut pettymys laulaja Pate Mustajärven, 65, huonon esiintymiskunnon takia.

Keikalla olleet fanit olivat raportoineet lehdelle, että Mustajärvi oli muun muassa hoiperrellut lavalla ja unohdellut biisien sanoja.

Lauantain keikka Seinäjoen Rytmikorjaamolla peruttiin.

IS tavoitti Popedan keikkamyyjän Kari Pössin sunnuntai-iltana.

Mitä viikonloppuna tapahtui?

– Paulille tapahtui ihan perinteinen onnettomuus viime viikolla. Hän oli sauvakävelyllä ja veti lipat, Pössi kertoo.

Laulajan kylki oli kipeä, mutta Popeda päätti silti esiintyä Joulujolla-risteilyllä Silja Europalla torstaina.

– Hän kävi laivan lääkärillä ja sai särkylääkkeen, mutta ei ottanut sitä ennen keikkaa, koska se oli kolmiolääke. Se olikin sitten ihan kymppikeikka.

Pössin mukaan kipu ei kuitenkaan hellittänyt.

– Paulin kylki oli seuraavana päivänä ihan saatanan kipeä. Ennen Forssan keikkaa hänen oli pakko ottaa se kolmiolääke, että saisi keikan tehtyä. Joi sitten siihen bisseä päälle, Pössi kertoo.

– Kaikki ovat tavattoman harmissaan tapahtuneesta. Perjantain keikka ei ollut normaalitasoinen Popeda-keikka. Lauantaina oli pakko pistää peli poikki.

Mustajärvi pääsi lopulta lääkärin pakeille ja tuomio oli tyly.

– Hänellä on kaksi kylkiluuta poikki. Ne olivat vielä jotenkin painaneet keuhkopussia.

Keikkamyyjän mukaan Mustajärvi ei aio antaa periksi, sillä edessä häämöttää Voitto kaikesta -keikka Tampereen uudella Nokia-areenalla. Konsertti on 16. joulukuuta.

– Kohti areenaa mennään, Pössi lupaa.

– Juttelin juuri Paulin kanssa. Kyllä hän kipeä on edelleen. Sanoi, että joutuu ajamaan auton huoltoaseman taakse, ettei kukaan näe kun pitää tulla pyörimällä ulos.

Mustajärvi kommentoi itse tapahtunutta Facebook-sivullaan sunnuntaina:

– Sauvakävelykin voi kuulkaa olla vaarallinen laji. Vedin alkuviikon aamulenkillä kunnon lipat, josta jäi mustelmien lisäksi muistoksi kova kylkisärky. Viikonloppuna sain kirvelevän muistutuksen siitä, että vahva kipulääke yhdistettynä vahvaan olueen ei ole toimiva yhdistelmä, Mustajärvi kirjoittaa.

– Tänään röntgenissä paljastui kivun syy: kaksi katkennutta kylkiluuta. Olen koko orkesterin puolesta todella pahoillani Forssan tapahtumista ja peruuntuneesta Seinäjoen keikasta. Syvät pahoitteluni. Ensi viikonloppuna hommat jatkuu.

Source Link is.fi