Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_061d8e90a37b56df21ecdae7efdb8419, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Paula Vesalalta uutispommi: sooloura vuosiksi jäihin – Uutisalue

Paula Vesalalta uutispommi: sooloura vuosiksi jäihin

Paula Vesala pistää soolouransa telakalle.

Hän ilmoitti asiasta Instagram-tilillään.

– Sooloartistiprojektini joka julkaisee musiikkia ja esiintyy nimellä Vesala jää vuosien mittaiselle tauolle helmikuussa 2023, jolloin myös ilmestyy kolmas albumi, hän kirjoittaa.

Vesala ei kerro erityistä syytä päätökselleen.

Helmikuuhun asti Vesala aikoo kuitenkin keikkailla. Ilmoituksen yhteydessä hän on julkistanut listan syksyn lopulla toteutettavasta klubikiertueesta.

Pienen mahdollisuuden Vesala jättää myös kesälle 2023. Silloin hän aikoo esiintyä ”mahdollisesti” vielä 2–3:lla festivaalikeikalla.

– Muuta työtäni jatkan, ja elämistä ja seikkailua, hän summaa.

Paula Vesala, 40, nousi kansan tuntemaksi poppariksi Popstars-ohjelman myötä. Hän perusti Mira Luodin kanssa PMMP-yhtyeen vuonna 2002. Vuonna 2013 lopettanut bändi julkaisi yhteensä seitsemän studioalbumia.

Ensimmäisen sooloalbuminsa Vesala hän julkaisi vuonna 2016.

Vesala on saanut muun muassa lukuisia Emma-palkintoja, Juha Vainio- ja Reino Helismaa -sanoituspalkinnot sekä Taiteen valtionpalkinnon.

Muusikonuran lisäksi Vesala on toiminut myös muun muassa näyttelijänä, käsikirjoittajana, dokumentaristina ja dramaturgina.

Hänellä on yksi lapsi The Rasmus -yhtyeen solistin Lauri Ylösen kanssa. Pariskunta oli yhdessä vuodet 2004–2016.

Source Link is.fi