Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ac0731030f1a983f174d956c1d056840, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Pedersöressä sammutetaan suurta varastopaloa – halli oli ilmi­liekeissä pelastus­laitoksen saapuessa – Uutisalue

Pedersöressä sammutetaan suurta varastopaloa – halli oli ilmi­liekeissä pelastus­laitoksen saapuessa

Pohjanmaan Pedersöressä sammutetaan suurta varastohallin paloa, Pohjanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Ville Isomöttönen kertoo STT:lle.

Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Pedersören Yrittäjäinkadulla yöllä kello kahden aikaan. Pian palon status muutettiin suureksi.

Isomöttönen kertoi, että hälytyksen oli tehnyt läheistä valtatie 8:aa ajanut ohikulkija.

– Palopaikka on Valtatie 8:n ja Kolpintien risteysalueen lähellä olevalla teollisuusalueella. Tulessa on 1 500 neliön teräsrakenteinen varastohalli, jossa on pressu ympärillä, Isomöttönen kertoo.

– Hallin sisällä on ollut paljon jätettä, paperia ja pahvia. Lisäksi hallin ulkopuolella oli useita kuorma-autoja ja muita ajoneuvoja. Halli paloi ilmiliekillä, kun saavuimme paikalle. Ajoneuvoja saatiin siirrettyä suojaan ja pelastettua eli ne eivät tuhoutuneet.

Toistaiseksi ei ole tietoa henkilövahingoista, eikä palon syttymissyystä.

– Selvittelemme syttymissyytä poliisin kanssa yhteistyössä.

Isomöttösen mukaan palo vaatii paljon sammutusvettä ja sammutus kestää vielä tunteja.

Source Link is.fi