Banner Before Header

Peli-Karhut tasoitti naisten finaalisarjan – molemmat finaalit päättyneet vierasvoittoihin

Kotkan Peli-Karhut voitti naisten Korisliigan toisessa loppuottelussa Kouvolan Kouvottaret lukemin 64–49 ja tasoitti ottelusarjan 1–1:een. Kouvottaret onnistui maanantaina ryöstämään kotiedun Peli-Karhuilta, mutta kotkalaiset kävivät nyt vastavarkaissa Kouvolassa.

Tappio oli Kouvottarille ensimmäinen kevään pudotuspeleissä.

PeKa hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi ja johti tauolla 44–27. Kolmas neljännes oli erikoinen. Peka teki vain kaksi pistettä ja Kouvottaretkin vain yhdeksän.. Päätösneljänneksellä Peka kasvatti jälleen johtoaan.

Zykera Rice oli vierasjoukkueen tehokkain 20 pisteellään ja rohmusi lisäksi kahdeksan levypalloa. Naomi Davenport ja vaihtopenkillä aloittanut Sara Rokkanen pussittivat molemmat yhdeksän pistettä. Kouvottarien Rashida Timbilla tilastoi 12 pistettä ja kymmenen levypalloa.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran sunnuntaina Kotkassa. Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.