Banner Before Header

Pilvi Hämäläisen kotona tapahtui hänen poissa ollessaan jotain eriskummallista – syyllinen löytyi nopeasti: hulvaton video julki

Putous-tähti Pilvi Hämäläinen, 36, julkaisi alkaneen vuoden kunniaksi videon, joka saa siivousintoilijat näkemään punaista. Videolla näkyy Hämäläisen koti mielettömän sekamelskan vallassa ja sotkun keskeltä löytyy siihen syyllinen

Hämäläisen pieni Humppa-koira on laittanut sisustuksen uusiksi vessapaperin avulla. Video on kuvattu viime vuoden lokakuussa.

– Viime vuoden parhaat jutut oli kun muutin pois Kalliosta ja kun Humppa-koira muutti mun luokse. Tässä Humppa lokakuussa. Miten onkin noin söpö ja ihana ja vastaa mun kysymykseen murisemalla noin taitavasti, Hämäläinen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Videolla Hämäläinen kysyy valkoiselta karvapalloltaan, kuka mahtaa olla syypää kodin sotkuisuuteen. Humppa-koira vastaa murahtelemalla suloisesti.

Hämäläisen someseuraajat tuntuvat olevan varsin taitavaa porukkaa, sillä he alkoivat oitis kääntämään koiran murinaa ihmisten kielelle.

– Yrittää vain kertoa, että se oli hiiri.

– Hän kertoi tehneensä vähän paperihommia ja muuttaneensa sisustuksen feng suita.

– On hällä ollut mukavaa ajanvietettä.

– Onneksi hän oli kotona, kun tuo tapahtui.

Humppa-koira on rodultaan kleinspitz, jotka kuuluvat saksanpystykorvaperheeseen. Pikkuiset kleinspitzit kuitenkin painavat vain kolmesta viiteen kiloon.

Pilvi Hämäläinen tuli tunnetuksi vuonna 2017 Putous-ohjelmasta, jossa hän voitti hahmollaan Aina Inkeri Ankeinen kyseisen kauden sketsihahmokilpailun.

Hämäläinen on mukana myös uudella, tänä keväänä alkavalla Putous-kaudella.

Lue lisää: Tässä ovat uudet Putous-tähdet! Salkkarit-tähti tekee uuden aluevaltauksen

Sittemmin Hämäläinen on esiintynyt muun muassa Penkinlämmittäjät ja Suurmestarit -ohjelmissa ja näytellyt rikostoimittaja Minna Passia Keisari Aarnio -televisiosarjassa.

Source Link is.fi