Banner Before Header

Piritta Hagmanin päivitys treffailusta poiki yllättävän seurauksen: ”Jouduin tekemään rankan ratkaisun”

SUOSITUN Iholla-realitysarjan kuudes tuotantokausi käynnistyi tänään 11. tammikuuta, kun kauden kolme ensimmäistä jaksoa ilmestyivät katsottavaksi Discovery+ -palveluun. Sarjassa seurataan edelliskaudelta tuttujen Sara Siepin, Martina Aitolehden ja Tuure Boeliuksen elämää, ja uutena vahvistuksena uudella tuotantokaudella nähdään Piritta Hagman.

Iholla-sarjaa kuvattiin viime vuoden puolella, mutta Hagmanin elämä on yhä melko samanlaista kuin se oli kameran pyöriessä. Hagman nauttii arjestaan ja työstään. Miestä Hagmanin rinnalla ei ole, vaikka hän hiljattain kertoikin Instagramissa olevansa valmis uuteen parisuhteeseen ja deittailuun.

Lue lisää: Piritta Hagman ilmoitti olevansa valmis treffeille – tuttu maajussi pamautti heti kommenttikenttään viestin

Hagman, 42, erosi ex-puolisostaan Niklas Hagmanista vuonna 2018 ja on ollut siitä asti sinkkuna. Hagman myönsi taannoisessa Instagram-julkaisussaan, ettei hän ole koskaan oikeastaan deittaillut ja kaipaa siksi hommaan vinkkejä seuraajiltaan.

– Miten ihmiset tapaavat toisiaan korona-aikana? Onko Tinder oikeasti yhtä kauhea ja pinnallinen kuin maineensa? Voinko lähettää pullopostia kuten omassa nuoruudessani tehtiin eli keski-ajalla? Vinkkejä? Ajatuksia? Hagman kyseli Instagramissa.

Nyt Hagman kertoo IS:lle, ettei joulukuussa julkaistu päivitys saanut aivan sellaista vastaanottoa kuin hän alunperin ajatteli. Monet luulivat kyseessä olleen treffi-ilmoitus, vaikka Hagman vain halusi kuulla seuraajiensa kokemuksia.

– Se ei mennyt ihan kuten suunnittelin. Sain aivan fantastisia deittivinkkejä, mutta eihän se mikään deitti-ilmoitus ollut, vaikka ihmiset näköjään niin luulivat. Sen jälkeen viestejä tuli kaikilta eri alustoilta. Jouduin tekemään rankan ratkaisun, enkä juurikaan niitä lukenut, Hagman kertoo nauraen.

– Ehkä jokin helmi meni nyt hukkaan, mutta mun täytyy vielä hetki henkisesti valmistautua tähän juttuun. Katsellaan tätä deittailua vähän rauhallisemmalla tahdilla kuin tämä, hän naurahtaa.

NAISTEN fysioterapeuttina työskentelevä Piritta ja Niklas Niklas Hagman erosivat muutama vuosi sitten 12 vuotta kestäneen liiton jälkeen. Heillä on kolme yhteistä lasta.

Ex-parin välit ovat läheiset, ja he viettävät toisinaan aikaa perheenä.

– Meillä on Niklaksen kanssa edelleen hauskaa yhdessä, ja viihdymme toistemme seurassa. Ja kun näemme lastemme onnellisuuden, myös se kannustaa meitä tekemään asioita koko perheenä, Piritta kertoi IS:n haastattelussa reilu vuosi sitten.

Source Link is.fi