Banner Before Header

Pitkään teho-hoidossa ollut Heidi Foxell sai hyviä uutisia

Heidi Foxell pääsee vihdoin kotiinsa sairaalasta.

HYVINKÄÄN ammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi Foxell on viettänyt viikkoja sairaalassa. Tänään maanantaina Foxell pääsee kuitenkin viimein kotiinsa.

Foxell kertoo asiasta Instagram-tilillään.

– Nyt se sitten tapahtui. Meitsi pääsee himaan tänään. Tämä oli silleen tosi yllätys, koska en ajatellut, että ihan heti tänään, mutta olin aika varautunut huomiseen tai keskiviikkoon. Mutta pääsen tänään himaan. Vedettiin lääkärin kanssa yläfemmat, Foxell iloitsee Instagram-tilinsä tarinoissa.

– Pitkä reissu, mutta tulipahan tehtyä. Kyllä kannatti. Periaatteessa. Sainpahan sen kystan pois sieltä. Nyt elämä jatkuu, hän toteaa.

Foxell kertoi tammikuun alussa, että häneltä löytynyt munasarjakysta aiheutti hänelle kovia kipuja ja tulehduksen. Kysta leikattiin, ja Foxell joutui viettämään teho-osastolla useita viikkoja.

Lue lisää: Heidi Foxell on ollut pitkään tehohoidossa – nyt tuli tilannepäivitys

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin, kuinka toivottu leikkaus aiheutti Foxellille myös ahdistusta, sillä leikkaus on vaikea suorittaa ja toipumisaika pitkä.

Foxellin Noora-puoliso kertoi omalla Instagram-tilillään, että Foxellin leikkaus väsytti myös häntä.

– Tajuan mun väsymyksen tason nykyään, kun otan selfieitä. Vaikka luulen hymyileväni, kuvista tulee tällaisia vakavia ja vaisuja, vaikka kuvittelin olevani vähintään neutraali ilmeeltäni, hän kirjoitti.

– Nyt tehon käytäviä on kävelty kolmisen viikkoa päivittäin edes takaisin, hän lisäsi.

Hän selvensi, että teho-osastolle ei noin vain marssita, vaan sinne pääsee vain luvan kanssa valvottua reittiä.

– Joskus Heidin vointi oli paljon huonompi kuin olin luullut ja välillä menin teholle nimenomaan juttelemaan kirurgien kanssa ja kysymään niitä kaikista vaikeimpia kysymyksiä. Mitä seuraavaksi, mitä on realistista odottaa ja mikä on pahin skenaario. Usein itkin, jos en matkalla teholle niin sieltä palatessa.

Myöhemmin pari sai iloisia uutisia, kun lääkäri kertoi, että Foxell pääsee pois teho-osastolta ja siirtyy tavalliselle osastolle. Maanantaina hän pääsee jatkamaan toipumistaan kotona.

Source Link is.fi