Podcast: Pohjoiskaarre näytti lätkäfaneille mallia, miten Suomen pelissä kuuluu pitää ääntä – MM-kisojen moitittu tunnelma kaukainen muisto Olympiastadionilla

Pallokerhon uudessa jaksossa käydään läpi Huuhkajien maaottelut Bosniaa ja Montenegroa vastaan. Tasapeli ja voitto asettavat Suomen ennakkosuosikin asemaan lohkossa.

Montenegro-ottelun sankari Joel Pohjanpalo puhui suoraan Markku Kanervan peluutusratkaisuista ja hyvästä syystä. Pohjanpalo viruu välillä penkillä ilman järkevää syytä.

Panelistit Janne Oivio ja Ville Väänänen nostavat myös esiin Olympiastadionin loistavan tunnelman. Suomen pelien tunnelmasta puhuttiin paljon jääkiekon MM-kisojen aikana. Pohjoiskaarre näytti kiekkofaneille mallia ja muistutti siitä, että järjestäjien ja fanien yhteistyöllä – ei pelkällä järjestäjän ylimielisyydellä – saadaan jo paljon aikaan.

Huuhkajat pelaa vielä vierasottelut Romaniaa ja Bosniaa vastaan. Niiden perusasetelmia käsitellään puhumalla Suomen pelaajatilanteesta, joka näyttää todella ruusuiselta.

Source Link is.fi