Banner Before Header

Podcast: Twerkkaaja-Tinze paljastaa usein kesken seksin kuulemansa tokaisun – latistaa tunnelman välittömästi

Twerkkaaja Tia-Maria Sokka eli Tinze avautuu seksuaalisuudestaan toimittaja-kirjailija Ina Mikkolan luotsaamassa Runkkarin ystäväkirja -podcastissa.

Tinze kertoo avoimesti esimerkiksi seksifantasioistaan. Twerk-tähti haaveilee kolmen kimpasta, jossa hänen kanssaan mukana olisi kaksi toisilleen entuudestaan tuntematonta miestä. Ristiriitaisen fantasiasta tekee se, että luottamus pitäisi kuitenkin olla saavutettu ennen seksiin ryhtymistä.

Pahimmaksi tunnelmanlatistajaksi Tinze nimeää sen, kun ”joku sanoo, että Tiia, sä oot liikaa”.

– Tämä on tämmöinen, joka tuntuu, että käy mulle erittäin usein, Tinze kertoo.

Hän sanoo seksuaalisen energiansa olevan voimakas ja uskoo, että siinä on miehille paljon käsiteltävää.

– Alan olla jo tosi traumatisoitunut oikeasti tuon kuulemisesta. Se on minulle tosi iso tunnelmanlatistaja, kun joku sanoo, että sä oot liikaa. Eihän meistä kukaan ole liikaa, vaan ollaan upeita ja täydellisiä paketteja sellaisina kuin ollaan.

– Mut sitten vielä tässä yhteydessä, kun sä vaikka oot jotain jonkun kanssa duunaamassa ja vähän ootte lähentymässä, ja sit joku pamauttaa sulle sen lauseen, että sä oot liikaa, niin miten sun siinä pitäisi olla, Tinze ihmettelee.

Kansainvälisellä twerk-tähdellä on satoja tuhansia someseuraajia, sosionomin koulutus ja oma tanssistudio.

Tanssitähti miettii, miksi tokaisu tulee miesten suusta aina siinä muodossa, että toisessa osapuolessa olisi jotain vikaa.

– Miten se aina nähdään, että se nainen on siinä liikaa, että voisiko sitä miettiä niin, että olisinko mä vaikka liian vähän, hän miettii.

– Niin, että minulla on liian vähän kapasiteettia käsitellä sinunlaistasi upeaa pakettia, Mikkola komppaa.

Seksin aikana kuullut kommentit eivät ole ainoita, joista Tinze on saanut olla ihmeissään. Hänen kehoaan on kommentoitu monin tavoin sosiaalisessa mediassa, eikä aina kaikista kauniimmilla tavoilla. Keväällä tanssitähti julkaisi päivityksen, jossa otti kipakasti kantaa saamiinsa kommentteihin.

– Joku kirjoitti juuri TikTok-tililleni, että minun pitäisi syödä vähemmän, tamperelaislähtöinen tanssija kertoo tuoreen Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

– Tällainen peppu ei kuitenkaan ylläpidä itseään, hän jatkaa viitaten julkaisemaansa kuvaan.

– Ruoka on elämäni ilo. Syön, mitä haluan ja milloin haluan. Rakastan kehoani kaikkine kurveineen ja alati muuttuvine muotoineen.

Runkkarin ystäväkirja -podcastin tuorein kausi kuunneltavissa Supla+-palvelussa. Ilta-Sanomat ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Lue lisää: Twerk-tähti Tinzeä kehotettiin syömään vähemmän – sivalsi takaisin kuvalla, joka sai seuraajat villiintymään

Lue lisää: Suomen tunnetuin twerk-tähti Tinze lähti brutaalin uutuussarjan kuvauksiin, ja pian todellisuus iski vasten kasvoja – erityisesti yksi asia aiheutti pelkoa

Lue lisää: Tältä näyttää twerk-tähti Tinzen hulppea ullakkohuoneisto: 7 metrin huonekorkeus, tähtitaivas ja seinillä pakarataidetta

Source Link is.fi