Banner Before Header

Pohjois-Korean televisiossa vilahti tyttö, jonka epäillään olevan Kim Jong-unin tytär – tämä tiedetään salatusta perheestä

Pohjois-Korean valtiollisen televisiokanavan lähetyksessä näkyi tyttö, jonka epäillään olevan Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tytär. Mikäli väite vahvistuu, kyse olisi ensimmäisestä kerrasta, kun Kimin tytär nähdään julkisuudessa, Korea Herald kertoo.

Tyttö esiintyi yhdessä muiden lasten kanssa tilaisuudessa, jossa juhlittiin Pohjois-Korean perustamisen vuosipäivää, Reuters uutisoi.

Etelä-Korean yhdentymisestä vastaava ministeriö on tietoinen videomateriaalista, ministeriön tiedottaja Cho Joong-hoon sanoi. Ministeriön mukaan todennäköisyys sille, että tyttö olisi Kim Jong-unin tytär on matala eikä väitteitä ole mahdollista vahvistaa.

Etelä-Korean median mukaan Kimin vaimon Ri Sol-jun nähtiin lähestyvän tyttöä ja puhuneen tälle sekä taputtaneen tytön selkää. KRT:n kerrotaan keskittyneen paljon kyseisen lapsen kuvaamiseen ja, että tyttö oli ainoa, jonka hiukset eivät olleet kiinni.

Korea Heraldin mukaan tyttö ei näyttänyt myöskään jännittyneeltä tai hermostuneelta Pohjois-Korean johtajan lähellä, toisin kuin muut tytöt.

Lue lisää: Kuvat ja video: Kim Jong-unin vaimo nähtiin pitkästä aikaa julkisuudessa – spekulaatiot jylläsivät jo

Kim Jong-unin perheestä tiedetään erittäin vähän. Hänellä uskotaan olevan vaimonsa kanssa kolme lasta: vuonna 2010 syntynyt poika, vuonna 2013 syntynyt tytär ja kolmas vuonna 2017 syntynyt lapsi.

Tyttären syntymästä kertoi aikoinaan julkisuuteen entinen koripalloilija Dennis Rodman, joka on vuosia kuulunut Kimin lähipiiriin. Rodman kertoi The Guardianille tuolloin, että pieni tyttövauva oli saanut nimen Ju-ae.

– Pidin heidän vauvaansa Ju-aeta ja puhuin rouva Rin kanssa myös. Hän on hyvä isä ja hänellä on kaunis perhe, Rodman sanoi.

Kim Jong-unin edustajat eivät ole vahvistaneet Rodmanin väitteitä.

Vaikka Kim on puolisonsa kanssa kuvattu usein lasten ympäröimänä, eivät parin lapset tiettävästi ole koskaan olleet julkisuudessa.

Lue lisää: Kim Jong-unista tuli isä yli 10 vuotta sitten, mutta hänen lapsistaan ei tiedetä mitään

Lue lisää: Tällainen on Pohjois-Korean Kimin salaperäinen vaimo – toimii propagandan keulakuvana, käänsi taitavasti huomion salamurhista kampauksiin ja vaatteisiin

Source Link is.fi