Banner Before Header

Poliisi jahtaa mahdollista sarja­murhaajaa Kaliforniassa

Poliisi etsii mahdollista sarjamurhaajaa, joka on iskenyt ehkä jo viidesti alle kolmen kuukauden aikana samassa kaupungissa Yhdysvaltain Kaliforniassa, kertovat uutistoimistot AFP ja Reuters.

Viisi murhaa on tehty samalla alueella 350 000 asukkaan Stocktonissa. Lisäksi sarjaan on yhdistetty kuudes murha sekä erillinen ampuminen, jonka uhri jäi henkiin, viime vuonna läheisessä Oaklandissa.

Poliisi ei ole kertonut tekotapojen samankaltaisuudesta muuta kuin että tapauksia yhdistävät ballistiset todisteet eli tutkinnassa ilmi käyneet tiedot ampumisista.

Uhrit olivat 21–54-vuotiaita, sekä naisia että miehiä. Ainakin kolme kuolleista sekä ampumisessa haavoittunut olivat kodittomia. Kaikki uhrit olivat kuollessaan yksin pimeillä alueilla.

”Emme tiedä motiivia, mutta uskomme, että kyse on missiosta. Tämä henkilö suorittaa tehtävää”, Stocktonin poliisipäällikkö Stanley McFadden sanoi Reutersin mukaan.

Poliisi on julkaissut rakeisen videon miehestä, jota he haluavat kuulustella asiasta. Videolla tämä näyttää hieman ontuvan. Poliisilla ei ole kuitenkaan todisteita, jotka yhdistäisivät miehen murhiin.

Poliisi on luvannut pidätykseen johtavista tiedoista 125 000 dollarin palkkion ja saa päivittäin satoja vinkkejä.

Source Link is.fi